10

Анонимен

преди 4 години

1909 г. На 5 февруари 1909 г. Русия, първа от Великите сили, признава независимостта на България.--------Че защо така - цели четири месеца след обявяването?

9

Анонимен

преди 4 години

kolko metra sa visoki magasinite na jysk v dania, germania, italia, francia, austria...i drugite drjavi?

8

Защото се казва Исус

преди 4 години

*** поп, *** поп, *** поп, *** поп, *** поп ... дали ще да доживея денят когато хората ще се свободни от лъжите ви, свободни от глупостите ви, може и да не го доживея, но ще се лее още кръв ..

7

до автора на Текста

преди 4 години

Кой се интересува в 2019 г какви гуууйййнннааа поствате тука копирани от интернет , що не постваш как Бългаите са насила Гристиянизирани от Византия през 866 г. щото е срамно и позорно

6

Анонимен

преди 4 години

След Съединението Австро-Унгария насъсква сърбите срещу нас; а когато българската армия побеждава и стига до Пирот, австро-унгарците заявяват, че трябва да спре, иначе ще се бие с австро-унгарски войски. Пише го във всеки учебник по история, но на русофобите не им изнася.

5

Анонимен

преди 4 години

1909 г. На 5 февруари 1909 г. Русия, първа от Великите сили, признава независимостта на България. Независимостта на България е провъзгласена на 22 септември 1908 г. с политически акт, извършен от правителството на Александър Малинов.Русия плаща българската независимост с 80 милиона златни франка, тогава равни на 674 тона злато. България никога не връща заема.

4

ПроСоТо

преди 4 години

а,да!..Да уточня за русофилите:-..."Отдайте Божието Богу,Кесаревото-Кесарю!"..ТОВА казва Исус...Та:..-Да отдадем "европейското-Европу" и "полагаемото се -на Русия"!!!!!НИКОГА ПРОТИВ Русия,ВИНАГИ с Европата!...И по-специално:-Австрията!!!..Но,от шлангоръзпъвачи не можеш да очакваш нищо..

3

ПроСоТо

преди 4 години

Австрия е специална държава на Стария континент.Не знам по каква причина..Австрийците са .."дървеняци" по нашите "критерии",но ако искаме да имаме някаква полза от "дружбата" ни с други народи,то нямаме избор:-Австрия е единствената!Не винаги я разбираме,много често може да я обвиняваме,но то е защото и ние самите не знаем какво искаме..

2

шматка

преди 4 години

П.икльо по твоята логика няма никой независимСАЩ Русия и Китай зависят от международните пазари и политиката на другите.Всички зависим от петрола... Аман от пораженци

1

Анонимен

преди 4 години

От какво сте независими.. От това че от вас независи нищо ли. Кой ви управлява държавата. Краварите и Брюксел. Това независимост ли е.