110

Хехе

преди 4 години

Що бе *** кендзам им на немското знаеме и кво?

109

Ss

преди 4 години

Ти недей да обиждаш Германия ве каскет утрепан

108

Славюч

преди 4 години

Германците нямат никакви технологии и нищо освен скапана кола не могат и няма да могат да произведат.Колите им останаха последното дърво за което да се хванат преди да глътнат вода но и това е до време.Автоиндустрията им е пред тотален крах с което си и отива тази гнусна държава.

107

Анонимен

преди 4 години

супер !ще падат цени, ще има бенцове на килограм !

106

Франсе

преди 4 години

Че то цялата ракета Ариана е френска барабар със спътниците и самолетите плюс двигателите им плюс космодрума.Клоун!

105

Анонимен

преди 4 години

въпреки всичко Русия в лицето на СССР стана световна икономическа и военна сила, сама със собсвени сили.---------Просия грабеше Източна Европа и Средна Азия. И победена Германия, от която изкрадоха технологии и цели заводи. Руснаци се чудят как в заводите им още се срещат машини, произведени в Германия преди войната.

104

Анонимен

преди 4 години

А Германия каква космическа техника произвежда?----------Германия произвежда много повече космическа техника от Просия. Ракетите Ариана и един куп спътници, които руснаците не могат и няма и да могат да произведат.

103

Анонимен

преди 4 години

Красимире не знаеш как да копираш снимка от германските онлайн Медии ли?Текста си го чети ти

102

Елзасец

преди 4 години

Мдам и аз мисля че е крайно време да напоим Европейската земя с немска кръв много ги търпяхме.Яко нагли парчета.

101

Анонимен

преди 4 години

услуги за споделени услугисподеляне на услуги за споделени услугиуслужливо услугачество на споделеното споделянеуслуспослугоспо, да живее "Сагапо"!

100

Естет с шалче

преди 4 години

Годината не е 39 само немската армия да прекрачи в Полша Франция или Белгия и ще бъдат попилени от ураганен огън.Така седят нещата в днешно време.

99

От Берлин до 105

преди 4 години

Я ела в Берлин, да ти покажа какво работим българите( не алкохолните продукти )...!?

98

Анонимен

преди 4 години

Всичките ми колеги,които променитезавариха в Русия ,останаха там да живеят.Почти несе прибират.Ако няматепредстава за руския човек,изпадате вбезизходица.Обясненията са в живота.

97

Анонимен

преди 4 години

Русофилите да си карат руските автомобили.

96

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 108Абе факт.Даже и децата на русофилите са в Германия и САЩ, а не в Русия.Не знам кой за кого е ***.Ти за колко българи си чул да са заминали за Русия.Няма и да чуеш.Никой не ще.

95

Анонимен

преди 4 години

Като поутихне малко темата с колите, все ще излезе някоя друга от сорта, която по принцип засяга масата като цяло, т.е. "раята" или по-модерно казано - данъкоплатците.Идеята е прозрачна - търсене на повод за нови данъци/грабеж. Така го разбирам.

94

6

преди 4 години

На никой не му трябват, това е илюзия, че ни трябват да замърсяваме по 100 начина. Ако не им харесва пазара да закриват, 100 000 работника все ще им намерят работа в други браншове в които има липса. Тези от които произхождаме, част са мигрирали в Азия, след време са се върнали тук и са превзели, тези които са останали и са основали Минойската цивилизация и Троя, впоследствие части от Византия, и всичко това без нито едно БМВ! Но сега на всеки му трябвал поне един автомобил, защото така!

93

НКЛ

преди 4 години

Зелените *** бълват глупости срещу автоиндустрията но никой от тях не отговаря на въпросите:- кой ще построи цялата инфраструктура нужна за зареждане на електрическите им таратайки?- от къде ще се добиват всички елементи нужни за производството на батериите?- какво се случва с негодните вече батерии?- след като електрическите им *** уж имали нулеви емисии, нима производството на електричество не замърсява околната среда?Еко глупости за еко наивници.

92

Славюч

преди 4 години

Немската автоиндустрия я няма.Измислени продажби и коли гниещи в пустинята.

91

Коментиращ

преди 4 години

Аха, значи американската авто индустрия е ударила дъното през 2008 г, а сега било ред на германската?!А споменахте ли че Дженеръл Мотърс и Шевролет се изтеглиха изцяло от ЕС през 2017-18?А количеството продадени американски автомобили в ЕС (дори със самозапалващата се тесла)? Отговор - клони почти към 0!То няма американска авто индустрия от край време! Просто гермаснката бележи лек спад в момента! Това е!