13

шляпалника

преди 4 години

Хубаво е да се провокира по нестандартен начин мисленето на хората. Само не наричайте ТОВА изкуство! То е нещо съвсеееем различно!

12

Анна-Мария

преди 4 години

Браво! Изкуството винаги стига до правилните хора със своето послание. Като гледам коментарите на всички анонимни комунисти на РБ се питам какво прави имат тези аборигени да използвате интернет.

11

Шопо

преди 4 години

Улава работа...

10

муспи

преди 4 години

До АнонимеН - Айнщайн е също ***, продукт на тази система която чрез глупостта съществува. Бил е един обикновен тарикат, като всеки от това племе. Теорията на относителността още тогава е била спорна, и той получава от съплеменниците си Нобелка (термина е на Йосиф Бродски) за други работи. Биле събрани така че да отразяват етническото разнообразие, но на снимката само бели. Чудно е как са събрали толкоз бели - аз живея в Ню Йорк и не съм видял толкова бели на куп? С пари и това може.

9

Анонимен

преди 4 години

Надявам се, не са спрели трафика! За повече изкуство...

8

АнонимеН

преди 4 години

АЛБЕРТ АЙНЩАЙН Е КАЗАЛ, ЧЕ ПРОСТОТИЯТА ГРАНИЦИ НЕ ЗНАЕ!!НО НЕ Е НУЖНО АЛБУРТ АЙНЩАЙН ДА НИ КАЗВА , ЧЕ ПРОСТОТИЯТА ГРАНИЦИ НЕ ЗНАЕ, ЗАЩОТО ТОВА НА ВСЕКИ Е ИЗВЕСТНО!

7

Анонимен

преди 4 години

Обяснения на термините в съвременното "иСкуЗтФо":"Инсталация" - изcиpaш се на двора и викаш комшиите да видят лaйнoтo."Пърформанс" - викаш комшиите да гледат как *** на двора...

6

пепи

преди 4 години

Няма места в болниците ли

5

Анонимен

преди 4 години

Едно време такива ги затваряха в домовв за ненормални. Ама нали е демокрация всичкото луд по улиците

4

ДА Бе

преди 4 години

Да ви *** на хамериканското изкуство.

3

Анонимен

преди 4 години

Това е всичко друго, но не и изкуство! Ето колко лесно манипулират хората, които не са чели книги и не са имали допир до истинското изкуство....

2

Коце кмета

преди 4 години

Пълни откачалки! Трябва им психолог, да ги посъветва да обмислят самоубийство!

1

Анонимен

преди 4 години

Казвам аз че тези отвъд океана бащите им са ги правили в задният двор на бежавият салон ама някои не вярават. Сега повярвахте ли че са правени у газ, о.