62

Извънземен разум

преди 4 години

Да живее България ! Кога пак ще е независима ?Изобщо може ли да стане от нея първа велика сила на света, над САЩ и Русия ?Човек който е владетел, а не политик, не означава че работи по цял ден !

61

Анонимен

преди 4 години

Честита независимост! Вечна слава и благодарност на Русия! Братя славяни!Турция и Западът винаги са били и винаги ще бъдат против нас.

60

До 50

преди 4 години

Да разбирам, че се оприличаваш на безполезна ***? Внимавай, някой да не те настъпи, или да не те напръскат с отрова!

59

Скептик

преди 4 години

Нещо не разбирам каква независимост имаме? От кого сме независими? Наблягай на безлатните кюфтета на банкета, че друго няма!

58

Константин

преди 4 години

Eто това ми харесва "Високата порта иска България да плаща голям данък, тогава в качеството си на министър-председателят Малинов заявява, че независимост не се откупува, дори се стига се до частична мобилизация на българската армия". Жалко, че сега нямаме такива мъже и политици. Сега сме изули всичко.

57

Анонимен

преди 4 години

E, hubava nezavisimost, cok guzel...padna 10 procentov turski danak na goliamata porta...doide 20 procentov bulgarski danak...chestit praznik Bulgaristan s malkata porta!

56

Анонимен

преди 4 години

Toz otbor na snimkata e vse s turski gradski uniformi...

55

Трол

преди 4 години

България е толкова независима колкото аз съм космонавт..

54

Анонимен

преди 4 години

Гл.редкторе ръгни си един нож в гърлото , помогни на България

53

Анонимен

преди 4 години

Навремето е имало хора с достойнство, които са държали на българската независимост. Сега България е загубила суверенитета си и е тотално зависима от Щатите. Почти сме се превърнали в тяхна колония или поне във васална държава. Ръководят ни от тяхното посолство, там вземат решенията и там определят кой от техните протежета да ръководи държавата ни.

52

Анонимен

преди 4 години

26 годишният /45/ със сигурност е някой дърт комунист от *** на Кутев и решетников!

51

Анонимен

преди 4 години

От кого се освобождава Русия може да си изясни всеки от факта, че Фердинанд вече е титулован ЦАР, а не руска марионетка -княа!И престанете да заблуждавате невежите с тази перманентна руска пропаганда, знаем кой ви плаща заплатите и чий зад ник целувате!

50

Анонимен

преди 4 години

В съвремения глабализиран свят Не съществува такова понятия като Независима държава!!!Има множество, на пръв поглед незабелижими фактори, които потвръждават факта, че всеки зависи от нещо и някого!Разликата е, че едни държави са по-малко или повече зависими от други!След максимум 50 години понятието народ и държава силно ще избледнее, а до края на този век ще изчезне напълно!

49

Анонимен

преди 4 години

2019 GODINA CHESTITA VI ZAVISIMOST MUUUUUUUUUUUUUUU

48

Реално

преди 4 години

Най-вече сме събран народ или както казват византийците булгарус, значи сбирщина. От такива като нас не е произлезло нищо за развитието на човечеството. Само лична изгода и да се напълни тумбака. Много пъти съм сравнявал с ***- оцеляват но полза от тях никаква.

47

Анонимен

преди 4 години

Раята си остава рая и след хиляди години.

46

робски народ

преди 4 години

До БОКО ТУРСКИ ВАСАЛОтново сме турски васал с нефтопровод,газопровод и завода на Фолксваген......

45

за сведение

преди 4 години

До 42Отказаните на турците дългове от Русия са били за сметка на нашите дългове към Турция!Това облагодетелства Русия своевременно да си прибере дълговете за наша сметка.България връща на Русия до копейка с лихвите до независимоста.

44

sofeto

преди 4 години

Значението на думата "патриот" вече е смешно и дори жалко а сме имали такива и живота са си давали за родината!

43

26 годишен

преди 4 години

Трябва да сме благодарни на Русия за независимостта! Тя е като втори наш родител от държавна гледна точка! Дала ни отново живот! Кой друг ние помогнал с такива саможертви през нашата история, НИКОЙ друг?