56

Пешо

преди 4 години

Недоразумението Радев говори за независимост! Тъжно и жалко! Как човек одобрен от чуждо разузнаване има наглостта да говори за независимост! Това е все едно Хитлер да говори за човечност и междурасова любов!

55

До 37

преди 4 години

Да бе, да ...Хич не емигрират. След като някога бяхме стигнали 9 млн и нещо, а сега сме под 7 млн. Продължавай да пишеш тук вицове, добре лъжеш, някой ден може и книга с хуморески да издадеш, ако си упорит и пишеш още такива неща.

54

Анонимен

преди 4 години

Че от кога сподвижниците на световния поробител и помагачите на Сорос като тебе ги вълнуват Българските праз ници?И кои сте тия вие? Може би твоята групичка от гл у паци на които плащат да пишат глупости тука?

53

Анонимен

преди 4 години

И какво и е независимото на България?!?Може би, че се управлява от американското посолство и Брюксел, който също се управлява от USA или понеже от нас нищо не зависи?Всеки ден ни носи примери за робска зависимост примерно договорите за концесия на златните ни мини с щедрия 1% за нас, а сделката за самолетите е черешката на тортатаПаметник на независимостта е нужен, защото тя е умряла, да се знае, че я е имало някога.

52

Анонимен

преди 4 години

Руския посланик Радев отново опорочава български празници. А можем ли да очакваме нещо друго????

51

Не го е срам !

преди 4 години

Протежето на Решетников Радев, няма моралното право да приказва за независимост на България !

50

Анонимен

преди 4 години

До Аз 29СвъЛшения си ти, и като индивид с потологични наследствени ментални деформации, напълно ти приляга да припяваш на погребалните словеса на Грипена; вместо да мрънкаш, излез на протест срещу ниските тролски надници от *** и Цецо Васильов - ето, това е "кауза"!

49

Анонимен

преди 4 години

Ами да,когато Орешарски беше на власт,след това емигрира Мишо Шамара!? Такава загуба ,просто цивилизацията спря....

48

ТРЯБВА

преди 4 години

Речите на Президента винаги са свързани с текущото състояние на милата ни Татковина България . Браво , Поклон Президенте - Мачкай гадните Партийци .Ще се променим , и децата ни ще живеят в Добра Държава - Трябва да има Народен Съд за Партиини Членове Врагове на Родината ни .

47

Аз

преди 4 години

Не знам какво празнувате, като сме зависими от глава до пети. Във всякякъв смисъл. Та за каква независимост гововрите.

46

Р. ОВЧ.

преди 4 години

Другарю Радев, вииййй който сте агент ДС, който служите на Русия ли казахте нещо за независимост?Дайте да дадем на народа независимост... Другарю... Радев... Как е колелото? Защо правите ПР на Маяма Нолова??? Защо бълвате пропаганда против Фанфъкова? Аз знам защо. И вие Другарю Радев...на всеки километър... Радев....

45

Решетников

преди 4 години

Отново нищо.

44

Пламен

преди 4 години

Отново точно казано!

43

ДртПрч

преди 4 години

Да изречеш на глас очевидното не е от полза за никого. Малко разум, творчество и самоинициатива, др. генерал! Стига само повторение на чужди пропагандни лозунги!

42

Оффффф!

преди 4 години

Тоя и добър ден да ти каже, трябва да се оглеждаш къде е уловката.Думи, лозунги, червена пропаганда отвсякъде. Ега ти!

41

Анонимен

преди 4 години

Каква независимост. Това означава че от нас не зависи нищо а от Брюксел и от Краварите. Честито Другаре.

40

Зозо

преди 4 години

*** Грипенов кРадев пак ръси мозък. Зимата е студено, лятото е топло, има корупция, утре пускам вето на корупцията...... :))))))))))))))))))))))))

39

Анонимен

преди 4 години

България подкрепя анексията на Босна и Херцеговина от Австро-Унгария, а Австро-Унгария подкрепя независимостта на България. Това е обща акция, подкрепена от Велика сила.

38

Анонимен

преди 4 години

Едно истинско нещо не каза тоя. Само написани слова от ПР. Слаб много слаб.

37

До36

преди 4 години

Не Българите не имигрират а в болшинството си ходят на гурбет.И не от 90 те а от 2014 когато получиха право официално да работят в Европа Другаде може да заработят по високи заплати и го правят.И ще го правят докато заплатите тук стигнат средните за Западна Европа.