12

boiko

преди 4 години

То пък защото в България никой не експлоатира работниците, работят колкото часа са записани в договора и всичко се плаща до стотинка. Д дойдат французите да направят някой арест и у нас!

11

Анонимен

преди 4 години

До9. Вали се сещаш, че асо знае езика ще си намери лека и доходна и в България. Но тия работодатели са използват бедноста и без съвест и достойнство да печелят бързи пари. Решението събират се пет души и така групата им хвърля един бой

10

Анонимен

преди 4 години

За такъв надник трябва минимум 600 кг на ден и то при добър рандеман. Да не кажа тон при винени сортове.

9

Анонимен

преди 4 години

За да попаднеш в подобна ситуация трябва да си тотално неграмотен и въобще да не мислиш.

8

Анонимен

преди 4 години

Спряха френско-българска група за трафик на хора с думите:Мили другарчета, обещайте да не правите повече така.

7

Анонимен

преди 4 години

Та нима това не са го знаели че ще има тарикати които ще печелят на гърба на мизерстващи граждани на българия. Ах колко са загрижени горките управници. Не не са загрижени те ако бяха загрижени нямаше да оставят хората да мизерстват и тарикати да ги карат да им работят за центове. Щяха ли да работят навън ако в родинта им имаше добре платена работа. Защо не хванат някой немец да им бере гроздето за стотинки. Ще го хванат ама за долния да го поразведат. Беден народ се манипулира а не Богат.

6

Един от Северозапада

преди 4 години

До Независим"И сега какво? Ако не се вземат адекватни мерки това ще продължи до безкрайност. И всичко е със знанието на властите в България."---Сам си отговаряш на въпроса, който поставяш, колега. Докато тия са на власт-така ще е...За тях обикновения човек не значи нищо.Важна е комисионната, и банковата сметка.

5

Анонимен

преди 4 години

за тези четиримата - ОК. Мен ме интересува френските земеделци дето са ги наели какво ги чака?

4

Анонимен

преди 4 години

Българска работа срама нямате ей!!!

3

Независим

преди 4 години

И сега какво? Ако не се вземат адекватни мерки това ще продължи до безкрайност. И всичко е със знанието на властите в България.Ами да- нали им се плаща процент. Жалко и отвратително. Докога? Вземете нещата в свои ръце,българи. Не гласувайте за никоя партия, всички са еднакви. Игнорирайте ги.Да се замислят европейците за какво става реч.

2

Anonimna

преди 4 години

Пълно е с такива фирми които се възползват от отчаянието на бедните българи

1

Анонимен

преди 4 години

Модерно робство. Кога ЕС ще спре трафикантите на хора в Среедиземно море?