69

Анонимен

преди 4 години

Всички тука сте мухи! Путин лично е виновен! Ако не сте го разбрали сте много т.ъпи! А впрочем за какво ставаше въпрос да попитам?

68

Анонимен

преди 4 години

Аааа така значи. Като убият българин в Германия нищо. А като ***, който дори не е българин убие някого - българите са най - зле.

67

Нуша

преди 4 години

Това нещо русофилията някакво заболяване ли е?

66

88

преди 4 години

Скинарите са само те скачат на един...

65

Тодар Правешки

преди 4 години

До анонимен 66Защото гледат какво вършат русофилите!

64

Анонимен

преди 4 години

Русия не е СССР... ама какво общо има това със статията всъщност, пак се обърках!

63

Анонимен

преди 4 години

А защо българските русофоби изнасилват кози и овце ?

62

Анонимен

преди 4 години

Когато сме били под СССР-ска окупация след 9/9/1944г, е имало само 4600 изнасилени от руснаците български момичета и семейни жени.Това са само официалните оплаквания срещу ,,освободителите и стожерите'' на новата ,,народна власт''. Друго си е да ти го тури ,,братушката'',някак си е по-хубаво и по-романтично.Гледам по форумите че има доста позагорели русофилски дупета за оправяне.Ако искате ,,братски'' да ви оправя,отивайте в братска русия.Ние не ги щеме тук.Тук е България на Българите.

61

Пешо Мъката

преди 4 години

В Русия е истината! Там винаги е текло, и ще продължава да тече...

60

до 54

преди 4 години

Тази "по-смислена" статия казва същото. Да я беше прочел самият ти...

59

Анонимен

преди 4 години

Не знам само на мен ли ми изглеждаше супер *** като казаха че обикаляли с хеликоптер през нощта за да търсят някакъв 20 годишен талибан с нож.Може би вместо да се разхождат с хеликоптер трябваше да проверят местният приют за бежанци.Сигуено има няколко стотин хирурзи от Афганистан,Сирия,Африка,Азия,кв Факултета и тн..

58

Българин

преди 4 години

Напълно съм съгласен. Вместо българите да слугуват на англичани и германци, по-добре да заминават за Русия и да секат дърва в Коми. Имаме традиция, опит, високоплатена и достойна работа, с опция за висока руска пенсия!

57

Анонимен

преди 4 години

Наръган с нож...И без разследване е ясно кои ходят с ножове - турци, албанци, араби, африканци...Лека му пръст на човека!

56

Аве

преди 4 години

Не знам откъде ги пействате тези статии .Прочете- те оригиналният текст от немският сайт и там пише, че е Schüler-ученик .Kъв студент ви гони...Пише също че са бездомници.

55

Австралиец изнасили

преди 4 години

Австралиец изнасили на 01.01.2001г. в Ню Йорк дъщерята на български дипломат. Дадоха му 299 г. затвор без право на помилване в първите 5 години.Освободиха го след споразумение със семейството на изнасилената в Сащ българка.

54

Брстя Руси ил Щатски

преди 4 години

Братя, Не искам да съм простия болгар от времето преди Руската Империя да окупира Балканската територия на Турската триконтине тална Империя за да освободи българската територия и простия болгар от 5 вековно турското владичество.

53

Българин

преди 4 години

До анонимен 52Една позната я изнасилиха в Москва. А беше заклета русофилка и беше отишла на екскурзия. Не чух и дума за случая по телевизията!

52

Анонимен

преди 4 години

Ето една по-смислена статия от това нищо, което стои тук - https://merkur.de/bayern/karlskron-bayern-schueler-18-erstochen-er-lag-blutend-auf-strasse-13022001.html .Има интересни информации ...

51

Аз

преди 4 години

Изчетох коментарите - всички една и съща тематика: много е лошо в Германия, защото имало емигранти. Че какво му е лошото - всеки има право да живее и работи в една по-добре устроена държава. От държава пълна с емигранти по -хубаво няма. Няма дискриминация, няма двойни стандарти, всеки се развива според собствените си умения и възможности. Какво не харесвате на емигарнтите, след като вие сте също емигранти? Българите трябва да осъзнаят, че хората от арабските страни, Африка, Азия не са по-прости

50

Анонимен

преди 4 години

Една съученичка я изнасилиха бежанци в хановер..от тогава не ще и да чуе за "уредената европа"