148

Анонимен

преди 4 години

До БПФ"Интелигентна? - Тази грета е доказано ментално непълноценна, с примитивно..."Нима? Кой го е доказал, ти ли? Слушал ли си я как говори? Чул ли си перфектния й английски, като гледам, че на разни всезнайковци тук дори и родният им български е проблем? Разбрал ли си нещата, за които говори? Изобщо можеш ли да ги разбереш? А тая манджа с грозде от недоразбрани и объркани факти, която си забъркал, дали ще ти помогне да се почувстваш умен и значим?

147

Анонимен

преди 4 години

Тази Грета ,вече 2-3 години се подвизава по телевизорите . Значи не ходи на училище ?Така, че всичко е ясно .Поредният цирк .

146

БПФ

преди 4 години

До Анонимен 148На много места по планетата е имало немалки водни басейни, сега пресъхнали. Вътрешното море Чад, Аралско море, поне едно вътрешно море в Австралия... ако те бъдат възстановени, климатът в сега пустинни райони ще се смекчи и ще стане годен за нормално човешко обитаване, а близо половин метър от нивото на Световния океан ще има накъде да се оттече.

145

Анонимен

преди 4 години

До БПФосъзнай се бе, социопат

144

Абе, слаба работа...

преди 4 години

До Анонимен 130Ама то цялата работа ни е такава. Плашим гаргите, а гарги няма.Мнооого слабо.Тъпо.А тая Грета направо достига обратен ефект... Жалко за детето.

143

БПФ

преди 4 години

Вчера видях снимка - 10-11-годишни индиански деца в южна Америка, изкачили се по почти отвесен планински склон, засаждаха дръвчета... с кошници пълни с фиданки, провесени на главите им !!! ТЕ СА ГЕРОИ, а не това дeбилче което само врещи и обикаля света със самолети и скъпи яхти !!!

142

Анонимен

преди 4 години

До БПФ Тя пък една циливилизация ,гей парад,наркомания и еднополови бракове . Пфу ,циливилизованият !

141

БПФ

преди 4 години

"Чистата енергия", ако броим и водните централи, дават само 15% от световната енергия. Грета знае ли това?"Екологически чистите" електромобили при самото си производство замърсяват колкото бензинова кола до десетата година от експлоатацията си... а и горят ток, произведен основно от въглища... знае ли Грета това? Без изкопаемите горива човечеството е обречено на енергиен колапс... знае ли Грета това? Апропо... някой видял ли е грета да засади поне едно дръвче - някога, някъде?

140

Анонимен

преди 4 години

В New York има една зона наречена Hudson Yards, където в момента се изгражда цял модерен комплекс с небостъргачи и се наливат милиарди долари. Замислете се, ако наистина се очаква покачване на нивото на океаните, дали тези инвеститори щяха да наливат пари точно там.

139

Анонимен

преди 4 години

До Грета Вече стана, минимум 15 годишен ,дизела .

138

БПФ

преди 4 години

CAMBODIA POWER, демек примитивите да се размножават като мишки, а по-цивилизованите народи да ги приемат на своя територия и да ги отглеждат?

137

Анонимен

преди 4 години

ЛЪЖАТ ГАДОВЕТЕ ! В Китой на народният пазар ,една кокошка, ,евтанизирана,, ,струва 50-60- стотинки ,-Бг-лв..Значи спокойно могат да се изхранат още толкова китаици .

136

Грета

преди 4 години

Супер е хора които карат 10 годишен дизел да коментират глобалното затопляне Левскиииииии велики сме вече патриоти сме вее

135

CAMBODIA POWER

преди 4 години

КАНАДА И САЩ И ТЕ ИМАТ ГОЛЯМА ТЕРИТОРИЯ ОСОБЕННО В КАНАДА КЪДЕТО ЖИВЕЯТ ЕДВА 35 МИЛИОНА ЧОВЕКА А ИМАТ ТЕРИТОРИЯ ЗА МНОГО ПОВЕЧЕ

134

CAMBODIA POWER

преди 4 години

КАЗАХСТАН ПО ТЕРИТОРИЯ Е КОЛКОТО ЦЯЛА ЕВРОПА НО С ЕДВА 18 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ.... МОНГОЛИЯ И ТЯ Е ГОЛЯМА ПО ТЕРИТОРИЯ НО ТАМ НАСЕЛЕНИЕТО Е ОЩЕ ПО МАЛКО(ЕДВА 3 МИЛИОНА) ТАКА ЧЕ КАКТО КАЗАХ ПО ДОЛУ ЗЕМЯТА ИМА РЕСУРС И ЗА 40-50 МИЛИАРДА ОТГОРЕ СТИГА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА РАЗУМНО И УМНО... НО В СЕГАШНИЯ ВИД ЕДНИ ДЪРЖАВИ ОГРАБВАТ ДРУГИ(И ИМ ТОЧАТ РЕСУРСИТЕ И БЛАГАТА) НАПРИМЕР ЕДИН САЩ ИЗПОЛЗВА 40% ОТ РЕСУРСИТЕ НА СВЕТА!!!!!

133

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ ,ПО ВРЕМЕТО НА МРЪСНИЯТ КОМУНИЗЪМ,Е ПРОИЗВЕЖДАЛА ХРАНА ,ОСВЕН ЗА НАРОДА СИ ,ЗА ОЩЕ 26-27 МИЛИОНА .ЗАТОВА ИЗНАСЯШЕ 300-350 ХИЛЯДИ ТОНА ,ЗЕЛЕНЧУЦИ ,ПЛОДОВЕ ,ЗА ФРГ. ОТДЕЛНО ЗА СССР И ДРУГИ .И ИМАШЕ ,,ПУСТЕЕЩИ ,,ЗЕМИ ?

132

БПФ

преди 4 години

До Анонимен 103Интелигентна? - Тази грета е доказано ментално непълноценна, с примитивно образование поради перманентно непосещаване на учебни занятия. Статията е пълна с небивалици. Например южна Гренландия до 10 век е била не само свободна от ледове (неслучайно се казва Зелена земя), но и добре населена и житницата на Европа. Климатът е бивал много по-топъл от сегашния. Дори в Сибир и Канада е имало тропическа растителност. 80-90% от въглеродните емисии ежегодно се дължат на вулканите.

131

CAMBODIA POWER

преди 4 години

ИНАЧЕ ЗА ПУСТИНИТЕ ХОРАТА ДОКАЗАХА ЧЕ НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА СЕ ПРАВЯТ МЕГАПОЛИС ТАМ(ПРИМЕР СА ДУБАЙ,АБУ-ДАБИ,ИЗРАЕЛ,КАТАР И ДРУГИ!!! НЕ Е ПРОБЛЕМ И ДА СЕ ПРАВЯТ ГРАДОВЕ В СИБИР(ЕТО НАПРИМЕР ЯКУТИТЕ И РУСНАЦИТЕ ТАМ СИ ЖИВЕЯТ НА -70 БЕЗ НИКАКВИ ЯДОВЕ)

130

CAMBODIA POWER

преди 4 години

ПО ПРИНЦИП СИ МИСЛЯ ЧЕ АКО НИВОТО НА ОКЕАНА СЕ ПОКАЧИ КИТАЙ МОЖЕ ДА ПРИЕМЕ 300 МИЛИОНА ИНДОНЕЗИЙЦИ В ЗАПАДЕН КИТАЙ НАПРИМЕР... И БЕЗ ТОВА СА ОТ ЕДНА РАСА СТИГА ДА ИМ СМЕНЯТ РЕЛИГИЯТА(ДА ГИ НАПРАВЯТ ДАОИСТИ КАТО ТЯХ)

129

CAMBODIA POWER

преди 4 години

ЕМИ И НА МЕНЕ МИ Е БОЛНО ЧЕ БУДИСТИТЕ СМЕ ЕДВА 500 МИЛИОНА(ОТ 8 МИЛИАРДНИЯ СВЯТ) НО КАКВО ДА СЕ ПРАВИ ХРИСТИЯНИТЕ И МЮСЮЛМАНИТЕ СЕ ПЛОДЯТ ПОВЕЧЕ ОТ НАС