208

Анонимен

преди 4 години

абсолютни глупости.не вярвайте на нито една дума.пропаганда на ротшилд.промиване на мозъци и насаждане на страх.пазете си децата от тези фалшиви "активисти".загива единствено човешкият интелект,и клима-активистите са най-точния пример за това.

207

тези глупости

преди 4 години

ги слушан от 1980 !!!за 40 години морето не се вдигна и на сантиметър !!!!!а ледниците в Алпите са си точно там където бяха и преди 40 годинисамо дето сега евреите ми събират 100-ти милиарди дануци за фиктивното глобално затопляне

206

:))

преди 4 години

Шизофренията не прощава!

205

Анонимен

преди 4 години

До По съществоКолкото повече, толкова по-добре. Но важното е, да е и с огромно желание и удоволствие и с чувство за изпълнен дълг към човечеството .И с обич и уважение към затоплистите.

204

А сега сериозно

преди 4 години

Какво става в този сайт бе!????В тема свързана с екологията, да не ми позволява автоматичното модериране да напиша, че- гражданите не бива да изхвърлят Б-О-К-Л-У-Ц-И където им падне.Кой *** е вкарал тази дума за модериране?

203

По същество

преди 4 години

Колко данъци трябва да платим, за да не стане апокалипсис?

202

А сега сериозно

преди 4 години

Бас държа, че ако Грета реши за движението по света сред учениците, в петъците, вместо да се излежават по площадите,- да залесяват гори, да почистват паркове и брегове от пластмасови и други отпадтци, да обикалят като патрули за да не допускат изхвърляне на *** от гражданите и събират угарки и опаковки по спирките- всичките и сегашни последователи ще се върнат обратно в училище в петъците.

201

Анонимен

преди 4 години

Все пак, ако искаш психолог, мога да те свържа. Говоря сериозно. Жалка радост носят форумите, а той е наистина много добър и ще ти помогне да бъдеш по-щастлива. От години си пращаме клиенти и никой не се е оплакал. При всички случаи се погрижи за себе си, животът е кратък

200

Анонимен

преди 4 години

Впрочем, не в аспержата и е проблема на Грета, а в стокхолмския и синдром.

199

Анонимен

преди 4 години

Много си досадна! :) Във всичките си превъплъщенияПотърси някой друг, за мен не си интересна

198

Хубаво нямам...

преди 4 години

До Анонимен 209Пък ти кисни до един и половина в събота срещу неделя да ми отговаряш :)))))Лека нощ, мацка. Ти поне правиш за планетата достатъчно. Очевидно в спалнята ти скоро не е било горещо.:))))))пп: И вземи да слагаш точка, удивителна или въпросителна в края на напъните ти за изречение. Ще има по-подбра четивност.

197

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 206Първото изречение е лъжа.-----------------------------------------------------------И къде е лъжата в това, че ледниковите периоди и затоплянията в миналото не са от човешка дейност?Всъяност второто изречение е лъжа!Хайде не се излагайте!

196

Анонимен

преди 4 години

До Защо?Защото учените и доста други неща казват, но ти не си разбралаЧестно казано, нямаш с какво да ме заинтересуваш. Все пак оценявам старанието ти

195

Защо?

преди 4 години

До Анонимен 206Тя казва да слушаме учените, учените казват, че ледниковите епохи се редуват с периоди на глобално затопляне. Къде е противоречието, вуйне Аристотелке?Ако има такова, то е неин проблем - че не слуша учЕните.

194

На крива ракета

преди 4 години

До Анонимен 201...космосът и виновен.Баба ти все с по 10 000 знака постове е писала.

193

Анонимен

преди 4 години

До С удоволствие"Две трети от учените казват, че глобалното затопляне и ледниковите епохи са естествен процес, който не зависи от хората. И тя и учените са на едно мнение."Първото изречение е лъжа. Първото и второто изречение си противоречат и се получава безсмислица

192

А сега сериозно

преди 4 години

Пълно заблуждение е че движението на Грета било за да накара политиците да действат. Въпреки, че самата тя си вярва че е така. Те, политиците отдавна са готови да вдигат такси, да дерат кожи, да обслужват финансови интереси за безмислени проекти срещу комисионни....използвайки плашилото за края на света. Но истината е, че такива като Грета са избрани с помощта на медиите, да подготвят общественото мнение да омекне доброволно, за да се получи гладко Стокхолмския Синдром.

191

Глобално затопляне

преди 4 години

До Анонимен 203госпожа, във Вашето легло не ще има. Не.Локално, предизвикано от Вас - би могло. Но нещо трайно, сериозно и заслужаващо внимание на етажната собственост - не.

190

Анонимен

преди 4 години

До Много топло!Прочети в уикипедия поне какво е Глобално затопляне. За да не пишеш глупости

189

С удоволствие

преди 4 години

До Анонимен 199Това момиче добре ли е? Не е добре. Използват ли го? Използват го. Болно ли е? Болно е. Фиксирано ли е на дадена тема? Фиксирано е.Оттам-нататък какво да говорим. То самото казва: "Слушайте учените!". Две трети от учените казват, че глобалното затопляне и ледниковите епохи са естествен процес, който не зависи от хората. И тя и учените са на едно мнение.пп: Не ми пиши лежерно. Тоя съм, историка, дето го пращаш на психолог, ама ти самата си го заела до края на годината. :)))