18

Вее

преди 4 години

Причината е в задкормилното устройство,не в автомобила,не ви ли е ясно,?

17

Анонимен

преди 4 години

Нещата са ясни, но няма кой да ги направи. Санкция за всяко нарушение и нормални пътища и катастрофите, ранените и загиналите ще намалеят поне десет пъти.

16

Анонимен

преди 4 години

Доклад на базата на грешната статистика на КАТ няма как да е смислен. Като за начало от статистиката на КАТ трябва напълно да отпадне причината несъобразена скорост, която без допълнително пояснение е безсмислена. Примерно несъобразена скорост с дупки по пътя или с некачествени асфалт положен от фирмите на ГЕРБ.

15

Анонимен

преди 4 години

А вие изключително много държите да карате с 80 км/ч. в най-лявата лента, нали?

14

Анонимен

преди 4 години

Вчера видях катаджия на банкомат. Ей съсипаха я тая държава.

13

Българин 1

преди 4 години

Целия материал намирисва на ПАРИ !!!

12

Цървули за цървулите

преди 4 години

Който няма пари за автомобил за автомобил отговарящ на технически и еко норми (обикновено това са МПС-та до 150 000 км и не повече от 10 години), да не кара кола. Е това е. Тръгнал цървулко да пуши с бангията си и да сее рак за идел моля ви се по работа, че не можел видите ли да си хване рейса. Яки такси за кошниците и това е. Аз лично нямам пари за свястна кола , но дишам горено масло всеки ден .

11

Анонимен

преди 4 години

Вдигане на данъците на старите бараки и намаляне на по новите коли. Сериозен тех.преглед а не тая бутафория, половината от бараките нямат гуми. Гражданска отговорност вързана с нарушенията както е навсякъде по света, това има най дисциплиниращ ефект сред младежите. Оправяне на пътищата, добра маркировка, добро осветление, еластични огради, добра настилка. Толкова е лесно, но първо тия без парите ще скочат и управляващите ги е страх от протести управляват ни прости, ще трябва да крадат и по малко

10

d

преди 4 години

Модернизирайте БДЖ, направете велоалеи навсякъде, дори и до селата в близост до градовете, тогава хората сами ще се откажат от колите.

9

Анонимен

преди 4 години

Вчера един татко с 4-5г дете в колата ми светка с фаровете и дюдютка, защото не минах на светофар в оставащите 2сек зелено, а бях поне на 50м от кръстовището. Опитвам да не се дразня, но трябва да се минава и истински психо-преглед, защото оттам почва всичко. Нервни, бързащи, псуващи водачи, даже и жените псуват, пушат цигари и говорят по телефоните..

8

Анонимен

преди 4 години

ВСЕКИ ДЕН СТОТИЦИ ПТП И ВСЕ М *** МЪЖЕ ДЕТО СА СЕ РАЗБЪРЗАЛИ ЗА НЕКЪДЕ НЕЗНАЙНО ЗА КЪДЕ, ВСЪЩНОСТ Е ЗНАЙНО ЗА КЪМ ГРОБИЩЕТО БЪРЗАТ, МИ НЕКА БЪРЗАТ КАТО ИМ АРЕСВА ТОЛКОВА МНОГО ТАМ, ПРИЛИЧАТ НА ТАЛИБАНИ НЕ ВИДЕЛИ КОЛА, СМЕШНИ *** ЛОУМНИ МЪЖЕ,АМАН ОТ *** ЛОУМНИЦИИИИ, НИТО ЩЕ СТАНЕТЕ ПО УБАВИ КАТО БЪРЗАТА НИТО ПО БОГАТИ АМА КОЙ ДА ГО РАЗБЕРЕ

7

Анонимен

преди 4 години

А НАЙ СИГУРНОТО Е ДА СПАЗВАТЕ ПРАВИЛАТА НА ДВИЖЕНИЕ ВЕ ДЪРДОРКОВЦИ, ВСЕ ВСИЧКО ЗНАЕТЕ А ПРИЛИЧАТЕ НА ТАЛИБАНИ В ПОВЕДЕНИЕТО СИ, ЗА КЪДЕ СТЕ СЕ РАЗБЪРЗАЛИ ДА ВИ ПИТА ЧОВЕК, ЕЙЙ ОТ МЪЖО ПО МАЛОУМНО СЪЩЕСТВО НЕМА НА ПЛАНЕТАТА, КОМПЛЕКСАРИ С КРИВИ ШИИ

6

Анонимен

преди 4 години

Колкото по-нови стават автомобилите, толкова по-малко жертви ще има. При един и същ удар в кола от 90-те можеш да пострадаш фатално, а в една нова Е-класа от 2017 ще излезеш с уплаха. При съветските автомобили пък шанса е още по-малък, там направо самото купе се сгъва и те премазва.

5

11

преди 4 години

Една камара глупости сте изписали. Ако КАТ пишеха глоби както трябва и ако пътищата ни бяха пътища всичко щеше да е добре.

4

ай сиктир

преди 4 години

Ако тази статия представлява доклада на базата на който ще се разработва нещо си още от сега е ясно, че ще е поредната глупост и е готова за 6ок.ука.

3

Анонимен

преди 4 години

Как да шофират екологични и сигурни автомобили като те не са по джоба на българите при тези цени за данъци, ГО, поддръжка и т.н. разходки, свързани с притежаването на автомобил. Затова ходини наред се внасят и продават по-евтино тук амортизираните коли от други държави.

2

Анонимен

преди 4 години

Видяхме, че от агенции и стратегии полза няма!

1

Анонимен

преди 4 години

Ако прочетете цялата статия изводът е един - закривай тая... сещате се!