77

Анонимен

преди 4 години

Спомняте ли си говедца времето,когато ви пробутаха великата "демокрация",до какви обезценки ви докараха,до каква инфлация и скокове на цените И ВСИЧКО ТОВА,БЕЗ ДА Е ИМАЛО ГОРЕЩА ВОЙНА?!А случайно да си спомняте,кои ваши "приятели" ви го докараха,за да сринат до основи всичко създадено по време на социализма и в основата на което,кой чичко стоеше и от коя ФАШ-ландия беше и сега е нацвъкал като лешояди НПО-та си,за ДА ВИ ДЪРЖАТ ВЕЧНО НА ВЕЛИКОТО ПОСЛЕДНО МЯСТО В ЕС,съпостаимо с това на Ц.А.Р??!!

76

Хахахааааа.

преди 5 години

НЕ ДАВАЙТЕ ДОЛАРИ НА СИРИЙЦИТЕ.ПУТИН ЩЕ ИМ ДАДЕ РУБЛИ!!!!

75

Дядо Соци

преди 5 години

До Анонимен 73 Ей , много си черноглед. И преди и сега у нас се живее много по добре от Русия.

74

Пенсионер

преди 5 години

До Гошо 66 Не мисля че Русия е изостанала.Нищо против изстрадалия руски народ. Но Путин , Путин е човека който съсипва Русия с манията си да трупа оръжие и да заплашва цивилизования свят. И всичко това е на гърба на народа.

73

я гледай...

преди 5 години

Изненадан съм че в Сирия все още има магазини , храна и ток.

72

Анонимен

преди 5 години

Само АЕЦ Козлодуй, построен от България и Русия, струва 20 милиарда евро, по цени на либертарианците.А закритите блокове - още толкова. 40 милиарда евро струват построените 6 блока в Козлодуй. Кой е инвестирал 40 милиарда евро в България след 1989 година?

71

Анонимен

преди 5 години

Звучи ли ви познато. Които са били родени през 90-те години знаят за галопиращата инфлация когато 1 долар достигна до 3,000 лева. После дойде един мънгожери от драгалевци уж свали инфлацията но и унищожи доходите и пенсиите с предлог че при ниски заплати и пенсии щели да дойдст западни инвеститори. Такива инвеститори дойдоха че 25 години тъпчем и копаем дъното. Милиони избягаха а тези които са останали се чудят живи ли са или умре ли. Абе без война ни таковаха мамите ако пък имаше и война незнам

70

Адам Смит

преди 5 години

Панелчоците да отиват там, нали само реват колко е зле в България.

69

Анонимен

преди 5 години

Там мониторингът и критериите са по-тежки от нашите... ..и по-трудни за "покриване" !

68

Анонимен

преди 5 години

В Сирия след 8 г. война- упадък и цените растат. Тук без война- икономически разцвет и цените не мърдат. Така е като си нямат Бибитко с жипка.

67

Анонимен

преди 5 години

САЩ официално спонсорират умерените терористи от 5 години. Бомбандират ги те, Англия, Франция и Израел. Планът беше "Асад трябва да си отиде" със санкции и терор и изнудване.Обаче Русия е виновна.Ако не се беше намесила Русия, сега Сирия щеше да е цъфнала като демократична Либия.

66

Гошо

преди 5 години

До АнонименНе това е растеж

65

Гошо

преди 5 години

До Зависими от РусияТи ходил ли си в тая Русия ,не си А вземи че отиди та намясто да се убедиш колко е изостанала

64

NN

преди 5 години

Трупат долари като защита от най-лошото а защо не рубли ,другарят Путин ще им осигури всичко необходимо както на Куба, Венецуела, Буларус.........

63

Зависими от Русия

преди 5 години

Най-сигурният начин една държава да е бедна и изостанала е да е близка политически до Русия. Куба е просто поредния пример. Погледнете също Венецеуела, Сев.Корея, Сърбия, Беларус,Сирия...Ако продължваме да се братушкаме с руснаците и нас ще ни сполети същата безперспективна беднотия...

62

Слаба пропаганда

преди 5 години

Даже след война не могат да ни стигнат по нива на инфлация. От 50 до 650 не се равнява на от 3 до 3000. Какво се оплакват?

61

Бягам презглава

преди 5 години

Прочетох DW и затворих .....

60

Наблюдател

преди 5 години

Искаха демокрация, получиха я. Има и странични ефекти демокрацията.

59

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИНФЛАЦИЯ 1./8.2019Г ИНФЛАЦИЯ - 1.9%- СПРАВКА НСИ- КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ.

58

Анонимен

преди 5 години

Вече почти две години и тук цените скачат с часове... Това икономически упадък на България ли е?