13

Пян_Гъ

преди 4 години

Боя се, че на тези религиозни течения (радикален юдаизъм, радикален ислям, евангелистки екстремизъм и др.) времето отдавна е отминало и ако не са определени финансови кръгове да ги поддържат, нямаше да ги има. Същите среди поддържат и расовия "баланс", безугледното етническо смесване и близкоизточния тероризъм. Известно е кои са. Но въпреки безумието си, те пак са полезни, защото светът е принуден ДА ГИ ПРЕОДОЛЕЕ, иначе вечно ще замърсяват човешкия род.

12

Леа

преди 4 години

Има страхотни хора по тези земи. Нека имат най-доброто,да вярват в Господ Бог, но да живеят спокойно и човешки. Защото всяка крайност е тежка. Трудно ще успеят тези промени, но са нужни за тази земя. Иначе е трудно.

11

Александър

преди 4 години

"толерантен" взимам само последната дума от статията - толерантен.Нетаняху и съратниците му са всичко друго, но не и толерантни ..

10

Martin Bormann

преди 4 години

Без да чета статията казвам - дайте следващата тема защото на кой му пука за тази в България? Ми тогава за какво сте я сложили като главна тема? Няма ли новини за Ким и Иран как са обсадили Белия Дом или как Путин - Ердоган бла бла бла хехе :))

9

11

преди 4 години

Нещо *** заболя швепса.

8

до Възмутен

преди 4 години

Ей само цинизми и простотии се пишат тука------------Повярвай ми, не е само тук!Форумите са индикатор на култура, интелект и образование на обществото ни.Тенденцията е плашеща...

7

муспи

преди 4 години

До Анонимен - Бих допълнил само, - *** са тумора на човечеството. И още нещо, - хора са само белите и то духовния и творческия им елит, останалите са човеци, потомци на Адам и ***, създадени от дявола Йехова, яхве по сатанински, и развъдили се в много милиарди за войната на това яхве с висшите, създадени от Бог хора. Туморът унищожава света в който яхвето го е присадил за да го владее, но Йехова не е мислител, а практик - признава само изгодно-неизгодно.

6

Анонимен

преди 4 години

Ултра ортодоксите са онези които не служат в армията и не работят!Но държаввата и обществото им плаща всичко.Сред тях също има нормални, но болшинството са изперкали тотално!Блокират улиците по градовете в събота, магазините, заведения, ресторанти... абе всичко което работи и се движи, дори велосипедистите, без майтап!На хората все повече им писва от тях и вече не са рядко случаите когато просто им теглят боя!Но имат силно влияние във власта, особено в Йерусалим, в Тел Авив почти ги няма

5

Възмутен

преди 4 години

Ей само цинизми и простотии се пишат тука

4

муспи

преди 4 години

В света няма избори, има назначения. И не само в САЩ, ЕС и България, а и в Йемен и Хондурас. Че тези дето са уредили на целия свят демокрация, в своето ли душещипателно шоу ще допуснат промах?

3

Анонимен

преди 4 години

Иран ще вземе властта.

2

прост човечец

преди 4 години

Ще отиде в небитието където и е мястото.

1

House M.D.

преди 4 години

Какво е "безисходица"?Хулиета да не си е сменила пола, та носи мъжката фамилия Толчински, вместо женската Толчинска?