53

pitam

преди 4 години

И училището съгласувало ли е това с родителите или те не смеят да гъкнат да не пострада после детето им, знаят че после и училище и работодатели ще намерят после начин да накажат "непослушните

52

istinata

преди 4 години

никъде не казват че "протеста" е в подкрепа конкретно на възобновяеми източници т.е. да махнем въглища и да сложим соларни ,вятърни и прочие, т.е. да ударим икономически китай русия донбас, БГ разбира се, отделно че са по-скъпи, отделно че тези бизнеси се държат от соросоидилиберасти и така да разкарат консерваторите.отделно че проблема за климата не идва от тях, в много малък %, дори самолетите замърсяваt много повече,.щe прокарат резолюция точно за въглишата и нищо друго няма да пипнат, целта не е климата.

51

Анонимен

преди 4 години

Ами аз никога не съм виждал протест за такива неща а съм живят в Америка, Канада, Мексико, Германия, Англия, Австралия, Япония, Нова Зеландия, Мароко и България. Защо лъжете тогава?

50

Анонимен

преди 4 години

Прочагамдичка леко:-) Добре, че отдавна прекалявате по всички медии с тези поръчкови статийки, та вече всички знаят, че са долнопробна пропаганда!!

49

USA

преди 4 години

Аз забраних на моето да напуска училище да стачкува.

48

А защо?

преди 4 години

А защо социалните в Норвегия бездействат? Не трябва ли Грета да е на училищие от 1 септември?

47

цялата планета?!

преди 4 години

Посмалете малко. Плащат ли им на тези и колко?

46

За Бога братя!

преди 4 години

Не пърдете!И всичко ще се оправи. Вашите газове разрушават озоновия слой!Тия дечурлига да дадат пример - да стискат!

45

Абе...

преди 4 години

Някой ги тласка в тази посока. Тия дечурлига не биха се отказали от нищо в името на природата. Нищо, което им доставя удоволствие. За тях това са празни лозунги, с които да се правят на интересни.Някой ги тласка в тази посока - най-хитро е да създадеш измислен проблем, а после да му "намериш" решение, което работи само за теб, но всички трябва да се съобразяват с него. Дори да станат престъпници ако не го правят.

44

Само хлапета...

преди 4 години

Предложете им да не ползват мобилни телефони, таблети, лаптопи и компютри. Които на тяхната възраст им служат само за забавление.Предложете им да ходят до училище само пеша или с велосипед.Предложете им да си променят начина на хранене. Кравите, говедата, биволите - пъъъърррррдят.Предложете им лятото да ходят голи вкъщи, а зимата облечени почти толкова дебело, колкото и на улицата. Хладилните агенти са основен разрушител на озона.Да не ползват дезедоранти.Това е мода - внимание да има

43

@(°У°)@

преди 4 години

Такава е системата. Искат пари мигрират в града. В града щеш не щеш замърсяваш. Отиваш в магазина, всичко се предлага в пластмаса. Купуваш си ***, опаковани с пластмаса. Дават ти касова бележка - от хартия. Тоалетна хартия в найлон, двойно замърсяване. Всичко е опаковано. Етикета е от пластмаса. Всичко е свързано с пластмасата, горивата, батериите, картела и социалките, още пластмаса. Който се реши, оставя апартамента и отива на село, където язди кон, гледа крави и краставици, без да замърсява.

42

Тъпанар

преди 4 години

Бе айде стига сте обяснявали как загивала планетата! Тя планетата си я е имало преди нас и след нас пак ще я има. Освен ако не я сцепим с атомни бомби, че последните 50 г. някои хора са метнали над 2000 бр. по нея. Без да броим тия с обеднен уран и тия без никакъв уран. Те са милиони. Човечеството загива, не планетата!

41

АНТИ

преди 4 години

*** се отоплява със пелети,така спасява половин планета.Смени ли пък пелети със газчица,баш еколог е *** хитър.

40

Анонимен

преди 4 години

Най големия цирк. Излезли на протест тея дето замърсяват света. Сякаш никой от тях не ползва коли, петрол, храна, дрехи, техника, удобства и тн. Срещу кого протистират точно?Сега някой умник ще каже корпорациите... Да ама на корпорациите вие им ползвате продуктите :) Ако искате промяна тя трябва да започне от всеки човек, а не от някой друг. Когсто го разберете тогава, ще стане.

39

yes

преди 4 години

трябва да има закон да се забрани на училищата да въвличат ученици в каквито и да е демонстрации.Хитреците нарочно организират такива "прояви" преди ООН и така ги карат да подпишат разни "удобни" закончета. целта е да се ударят финансово консерватори и да се вземе целия им бизнес или на спонсорите и симпатизантите им, дариш на някоя партия и хоп те удрят,макар че това е твое право да симпатизираш на когото си искаш. В БГ се вижда ясно насоката. Удряш всички неудобни финансово и си векуваш, никой не може да те бутне, масите ги видяхме колко са умни и красиви..

38

дърт

преди 4 години

Докато живеем в общество където консуматорството е движеща сила, никакъв шанс за промяна!

37

АНТИ

преди 4 години

Ний станахме приятели със камилари,очаквам ферми за камили да отварят.За да сме в крак със климатичните промени,и комисар по климата в ЕС ще избереме.

36

Чичето

преди 4 години

В учебника по климатология пише, че само за последните милион години е имало шест периода на затопляне с увеличение на средногодишните температури с над 7-9 градуса. И? Нищо, Земята си съществува!А тези протестъри ако наистина искат нещо добро за Земята, да поканят по десетина фиданки. Ползата тогана ще е наистина голяма!

35

гошко

преди 4 години

Аз не знам защо не протестираме против смъртта и болестите.

34

Анонимен

преди 4 години

Цялата планета???? Къде е тая планета?Отново пропаганда.