13

Анонимен

преди 4 години

Защо медиите вече не споменават ядрена енергетика? Направете добри синтезни реактори, вместо стотици хиляди кв. км. покрити с панели. А петролът и газта са приемливи междувременно.

12

Славюч

преди 4 години

Библията е притча и нищо повече.

11

Анонимен

преди 4 години

Това не значи, че човек не и влияе с неговата дейност, обаче.

10

Анонимен

преди 4 години

Историята показва че досега никой нее спечелил битка с природата. Ако си бяха направили труда да прочетат в архивите исторически данни щяха да знаят че в природата съществуват така наречените цикли. Тези цикли си имат периодичност. Та нима по времето на Ной някой е бил виновен за библейският Потоп. Ами за смяната на полюсите кой е винове. Ами за отръпването *** морето от пустинята Сахара има ли виновни. Природата винаги сее променяла както в миналото така и в настоящето също и в бъдещето.

9

Анонимен

преди 4 години

Черните души довеждат тази цивилизация от ходещи торби с л....а до унищожение. Земята никой не може да я унищожи. Тя се самопочиства от *** и всичко започва отново. Това е ставало стотици пъти но *** не искат да живеят нормално и ще се повтаря до безкрая.

8

Стоян

преди 4 години

Че климатът се променя - така е - летата станаха жежки , валежите - оскъдни, няма и сняг, реки и водоизточници пресъхнаха, тревата пожълтява вече от юни, тази година листата на дърветата започнаха да окапват от сушата още от юли, към момента в гората има маса изсъхнали дървета, земята е нацепена от пукнатини, широки по 3-4 санта... това е очевидно... за причините - може да се спори , но каузата е обречена - никой няма да може да накара Китай , Индия Русия , САЩ да спазват някакви еконорми ...

7

Анонимен

преди 4 години

Ако продължавате да вярвате на "активисти", подобни на Грета, Господ няма скоро да коригира климатичните промени. :)

6

Славюч

преди 4 години

Е добре де тоя вулкан отделя ама и човека отделя ако човека намали отделянето си това само може да подобри ситуацията.Ако човека отделя все повече плюс вулкана ще става все по лошо.Колкото по-малко толкова по-добре.

5

Просто статистика

преди 4 години

Всеки ден по света има някой изригващ вулкан. И преди истерията с глобалното затопляне учените от Кралската академия на науките (UK) са го доказали с факти, че само да един ден вулканите отделят повече парникови газове, отколкото човешкият фактор за една година.За любопитните - вижте филма на Дискавъри "The Global Warming Swindle". До ден днешен забранен за показване в САЩ и Канада (защо ли?).

4

Глобалните

преди 4 години

промени в климата са пряко и непряко повлияни от дейността на човека. Ако не ги виждате, значи сте или слепи или предубедени. Не може всяка година да излиза доклад, от който да става ясно, че възобновимите ресурси на планетата се изчерпват все по-бързо и бързо и човечеството да се самобаламосва, че нещо прави. За съжаление дисбаланса ще се усеща все - по ясно и отчетливо с климатични крайности. Дано да не съм прав.

3

Славюч

преди 4 години

Глобалното затопляне няма от кво друго да е причинено освен от човека.

2

Анонимен

преди 4 години

глобалното затопляне не е причинено от човека !вкарайте си го веднъж завинаги във вестникарските глави и не лъжете хората.всичко това се изполва за предтекст и оправдаване на въглеродните данъци.младите активисти се побъркват от нещо, което не съществува.вместо да инвестират сили в протести срещу банките и корпорациите, те се занимават с лов на вещици !

1

Гнусни Еврейски

преди 4 години

ЛЪЖИ !!!!тези глупости за глобалното затопляне ги слушан от 1980 !ледовете щели да се разтопят, океана да ни залее .... ГЛУПОСТИ !!!40 години по късно и ледниците не са мръднали и океана и на сантиметър не се вдигна ...само дето гнусния юдо-масонки елит почна да ни събита 100-тици милиарди еко-данъци, а какво парвят с тези пари така и не стана ясно - спонсорират електрически коли и проиьведени в Китай слънчеви панели и ветърни търбини .....