20

venix

преди 4 години

Да няма държави, а само корпорации?

19

Анонимен

преди 4 години

Започвам да си мисля, че държавите само пречат на хората да се развиват нормално. Привидно получавате много в една обвързана с държави и корпорации икономика, но реално давате толкова много повече отколкото получавате. Продавате си живота, това трябва да се разбере.

18

Анонимен

преди 4 години

Ще строят панелки на конвейр. Това разбрах аз от тази статия.

17

13

преди 4 години

БоКлок поне не лъжат клиентите си, знаят какво купуват.

16

Анонимен

преди 4 години

Мога да платя 3000 лева!Ще ми дадете ли жилище?Толкова ни отпусна банката.Кредит разбира се!!!

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1С 800 паунда, ще си изплащаш жилище, ако внесеш към 30 000 преди това. А ако е фиксирано, помни, че след 10 години, 800 паунда, ще са като 400 днешни, а след опе 10, като 200 ... Последните 5 години, вигурно сетката за телефона ще е по-висока.

14

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеН 3Половин скандинавия живее в жилища, закупени по-подобн начин. А ако три месеца нямаш, да платш това, което е еквивалента на хунава вечеря за двама в елитен ресторант, че и три месеца подред, защото изобщо се натискаш??!?!?!?!Внаги можеш, разбира се, да си направиш и сам.

13

Само Отговарям

преди 4 години

До Само питамНе говоря за "бежанците", но ак сикаш дорба работа, ще трябва, да си в центъра, освен ако не ти се пътува по 2 часа в еднарта посока (пробвал съм, след 2 месеца, не ти се живее), ще требва се преместиш. А като е преместиш, гледаш цени - 2 стай, 38 квадрата - 900 паунда... на седмица.

12

Петроф

преди 4 години

Има и особени бенефиции - започват да се трупат фондове за застраховки и ремонти. На няколко години, получаваш смяна на кухненския бокс, пребоядисвне и прочие. Уловката е, че поне 25-30 години ще плащаш, че не можеш свободно да отдаваш под наем (ще трябв, да покриваш щети, ако има такива), но другото е, че за много ниска сума получавш апартамент, както и ремонти, които биха излезли доста по-скъпо, иначе.

11

Рихард

преди 4 години

По принцип нема лошо в такива общински жилища за бедни. Обществени спални. За гастарбайтери. Но ще ги превърнат в *** .

10

Петроф

преди 4 години

Жилищата плащат "заем", кооето е по-скоро дълга на цялата компания. По-евтино излиза, защото имаш компания, която строи по 200 апартамента едновременно. Банките дават много ниски лихви, а такива проекти се позлват и с особена протекция от държавата. Реално погледнато, ако наема на един апртамент е 1000 лева на месец, а пазарната му цена е 200 000 лева, то ще можеш, да си го "купиш" за нещо от рода на 15 000 до 50 000, а послед да плащаш по 150-200 лева на месец.

9

Петрофф

преди 4 години

Ок, статията не ви обеснява, затова звучи много странно, но ще ви обесня аз.Една компания, инвестира една сума пари, привлича "купувачи", който дават още пари, запчва строеж и като има няколко сгради и финанси, тегли огромни кредити, на много ниска лихва, след което "продава" жилища, на често 1/3 от пазарната цена. Сделката е е, че нямаш право, да продаваш жилището на по-висока от наложената от тях цена (сменя се с годинте), за да се избегне варината на празните жилища, както е днес в София.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Кога в България е духал вярър с 300 км/ч,че да проверим тази ти теория? Помниш ли бурите в Таити? Здрави, корави, бетонени ... всичко беше попиляно. В САЩ и Канада се стори с дръво, защото мат досътп до евтин, но здрав и материал.И от кога в Англия има урагани?

7

Само питам

преди 4 години

Що така? Нали идваха все физици, лекари, адвокати и учители от Азия и Африка? Много ли станаха, та не могат да си намерят платена работа за хубаво жилище?

6

Анонимен

преди 4 години

А като духне вятър ще издържът ли на напъна или ще тичат да ги гонят. Те така и Краварите си правят кутииките от гипсо картон и като духне вятър ги отнася. Благодарете на Бай Тошо че ви направи масивни жилища че ако не беше той сега всички щяхте да плщате наем на Мутрите.

5

Наблюдател

преди 4 години

Плащаш колкото имаш и получаваш за каквото си платил. То и сега е така.

4

Анонимен

преди 4 години

тия домове ще са BokLok

3

Я па я..!

преди 4 години

Нещо на панелки ми мирише. Така ли е ?

2

АнонимеН

преди 4 години

ДРЪН ДРЪН ТА ПЛЯС!!!2 ГОДИНИ ЩЕ СЕ КАНДИДАТСТВА ЗА ТЕЗИ ЖИЛИЩА И САМО ОДОБРЕНИТЕ ЩЕ ГИ ПОЛУЧАТ! ОДОБРЕНИ ЗНАЧИ ДА ИМАТ ДОБРИ ДОХОДИ :DИ ПОСЛЕ АКО НЕ СИ ПЛАТИШ ВНОСКАТА 3 МЕСЕЦА ПОДРЕД ТЕ ИЗХВЪРЛЯТ НА УЛИЦАТА!!! И ГУБИШ И ВНЕСЕНИТЕ ПАРИ И ДОМА САМО ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ МОЖЕШЕ ДА СИ КУПИШ ЖИЛИЩЕ ЕВТИНО ОТ ОБЩИНАТА КАТО ТИ ГО ДАДАТ ДА ЖИВЕЕШ В НЕГО ИЛИ ДА ПОЛУЧИШ ТАКОВА ОТ РАБОТАТА НА КОЯТО СИ!

1

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Изостанали са ! У нас този модел е открит още преди няколко десетилетия.Ромите живеят точно в такива общински жилища - плащат, колкото имат.А, в повечето случаи изобщо не плащат.Как ще ни стигнат ... скандинавците ?!