11

Анонимен

преди 4 години

Разград прегази москва

10

Анонимен

преди 4 години

Ами заминавай си в масква с твоя цска бе олгински ЛУЗАР

9

Анонимен

преди 4 години

турскогербавия отбор не ме интересува

8

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Тези няма как да ги приема за български отбор, ако ще и купата да спечелят.на кого му пука за теб ве бастyн. Целувай портрета на микренския и гледай по ТВ как се играе футбол.

7

Sicht Punkt

преди 4 години

Tyй да биеш ЦСКА Москва с 5:1 не е шега работа. Може и да недолябвам Лудогорец, но това заслужава голямо Браво!

6

Анонимен

преди 4 години

До 3 Кой те пита теб какво приемаш!

5

До 3

преди 4 години

А английските с по 1-2 англичани приемаш ли ги за английски???

4

Обективно

преди 4 години

Сега ще си смучем от пръстите как да ги оплюем Лудогорец ли? Играха хората и победиха заслужено.Каквито и да сте трябва да го признаете.Или пак ще кажете че ,,Домуса е подкупил Фива,Уефа,Фафа и Фуфа" И нашите гелосани и татуирани футболистчета ,трябва да се научат да играят така,а не да са най добри в дискотеките.Слабо ни е първенството,без нито един футболист на ниво.Никога във футбола ни не е било така-цяло поколение ,,неможачи"Не ви е виновен Домуса.

3

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Ако ще и 1 000 000 да вземат по-бели няма да станат.Тези няма как да ги приема за български отбор, ако ще и купата да спечелят.

2

Ааа, не така.

преди 4 години

Домус ага не обича публично да му броят парите. Спомнете си за мача Партизан-Лудогорец и какво се случи с Димитър Тренев?

1

Някой си

преди 4 години

А ако Лудогорец си бяха изиграли последния мач преди този от групите и вместо от 2:0 да направят 3:0 и тн. можеха да си вземат повечко .... 310 к в евро си е една голяма сумичка пари, заради която би трябвало собственика да им дръпне поне едно конско в съблекалнята, че без малко и да отпаднат в последните минути