10

Анонимен

преди 4 години

Пак от селата, пак дивия запад ...БГ е на първо място по смърт на пътя, факт.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10В нормалните страни са намалели. Тук *** не го брига...кара си рацерската

8

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕ, и като цяла европа кара на фарове, да не би да не стават катастрофи или да са намалели?Тя, цяла Европа се напълни с ***! Следва ли от това, че и ние трябва да го правим!Аман от евро-вегани, знаийш!

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3И как реши че завои се взимат с макс 60 или дори 40? Завоите се взимат според превозното средство, състояние на пътя, условията и състоянието на автомобила и в частност на гумите! С лек автомобил един завой се взима с 80, но с бус с 60 и тнЯвно тези 40г не си научил много

6

Аз

преди 4 години

ужс , това ми цензурира Жельо Ж_е_лЕ-В

5

Аз

преди 4 години

До ХФВеселиново това е към Риш не към Разград! Родното село на Жельо Желев!

4

ХФ

преди 4 години

Веселиново, това е между пътя Шумен-Разград, който е повече от добър. Движението е интензивно, а на кръстовищата има безумни ограничения от 60-70 км/ч. Този явно е превключил на спортен режим и е улучил мократа настилка.

3

U turn

преди 4 години

Тези две жени не са ли чули за акцията на МВР за намаляване на жертвите при катастрофи. Може ли така да развалят статистиката, и то точно преди изборите.

2

Анонимен

преди 4 години

При опит за изправяне на завой винаги така се получава. Никога не се опитвайте да изправите завой. С какъвто и да сте автомобил завоя се взима с не повече от 60 км а ако е много остър с не повече от 40 км. От 40 г. съм по пътищата виждал съм много опити за изправяне на завои от водачи с по две гънки в мозъчната си *** но никога не им сее получавало. Винаги са завършвали в дървен костюм. Бог да ги прости жените а този състезател да се оправи и да го вкарат в затвора за умишлено убииство

1

Елемаг

преди 4 години

*** наредби за фарове и колан служат единствено да пълнят хазната.КАТ не регулира и не спомага за намаляването на катастрофите.Някой да ме обори с факти?Признаха дори,че Караянчева е оживяла защото не е сложила колан.А за ФАРОВЕТЕ ни се смее целия свят!!!