20

Анонимен

преди 4 години

Плана за спасяване на Земята написан от либерастичен *** значи няколко неща:1. Увеличени данъци и такси.2. Присвояване на трилиони долари от поредната демоНкратска измама.3. Нищоправене и харчене на откраднатите "закооно" париСамо промит мозък може да падне в капана на тея либерастични ***.

19

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че имаш нужа от спешна медицинска помощ. Последния човек, който говореше така, беше съседа ми, който беше диагностициран много късно с тежка форма на маниакална депресия и се самоуби.И още нещо - значи, ако утрепят *** на улицата, няма проблем Пускайх ги да и ходят. Все пак е божията воля? Нали така! Ехеее! Че то много лесно била бо! Нямам никакви отговорности - правя кот си искам, защото е продиктувано, да се случи така :)

18

До 17:

преди 4 години

Няма нищо извън Бога, дори мазолите на баба ти.

17

:)

преди 4 години

Аз съм Той. :) По-точно - Тя. :) И тука вече изводите стават съвсем неприятни. :)))Кой Бог, по-точно, разчитате да ви спаси от Мен? :) Защото Дяволът също се напъваше да стане Бог, ама не можа да еволюира. :)))

16

Анонимен

преди 4 години

И поради тези причини, номер 13, таквиа като Безоз, заедно с други, които няма да се разкрият, ще "балансират" планетата, подобнно на оня филм с тенеке бабаида и розовия дебелак. За баланс. Ама няма да е наполовина, а по скоро ще оставя половин процент. Ти, предполагам, че си щастлив :)

15

Анонимен

преди 4 години

"И кой им е пратил камъка, по-точно? :)"Като имаш камъни в бъбреците, сериозно ли обмисляш божествена намеса?

14

Пояснение:

преди 4 години

Всички по-дребни видове са оцелял и са еволюирали впоследствие. Динозаврите не са. Най-големият "динозавър", който се е запазил, е крокодилът.Земята е част от Вселената. Няма равновесие на Земята, ако няма равновесие във Вселената. И обратното. And, a clue:) Следващото нарушаване на равновесието започва с появата на човека. Изводите са малко неприятни, нали? :)

13

? :)

преди 4 години

И кой им е пратил камъка, по-точно? :)Ако динозаврите бяха равновесието, пак щяха да се появят. Е, появили ли са се втори път? :)

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Разкопките го доказват и показват"Динозаврите не са нарушавали никакво равновесие. Те СА БИЛИ равновесието. После, пада един огромен камък, който не е от планетата ни ... и избива огромната част от живота на нея. Ако беше тряснал малко по-силно можеше и никакъв балнас да няма ...

11

Анонимен

преди 4 години

Земята сам ще се погрижи за себе си и за всички нас които по един или друг начин нарушаваме равновесието в природата . Разкопките го доказват и показват, но алчноста и безотговорноста на хората са безкрайни за краткия живот който живеем егоистично на тази земя.

10

Анонимен

преди 4 години

До 1Ама ако не беше бизнеса му, робите му щяха да са безразборни...

9

Анонимен

преди 4 години

До дадаТакива кат тежи са проблема момчеееее

8

Анонимен

преди 4 години

не вервам на никой...

7

Анонимен

преди 4 години

До 6Завиждал, защото си глупав и неспособен!!!! Аааххахахахха

6

Безос

преди 4 години

"Бля, бля, бля, депопулация."

5

аха

преди 4 години

вчера гледах онова ТЕД дето разправят щуротии там тея богатите успелите предприемачи - ми той един час глупости дрънка дрън дрън ярина - заспах накрая викам си аз ли да не разирам тез хора кво разправят ала бала ници уж богати успели дейни пък празни приказки да забавляват там аудиторията и бонаците пляскат ама пляскат на невзрачните му шегички а той си чеше егото че е слушан оратор същия кат оня *** Ивайло Пенчев дееби фантомаса и стигаш до извода че тея хора умеят да взимат вниание пари

4

дада

преди 4 години

да да да много едни такива вятърничави философии ше оправят земята ама незнам си кога в бъдеще време ше дават от тях си ама незнам си кога в бъдеще време па народа седи слуша ги и чака нещо да подобрят светъ планетата живота ам нейсе те си остават богати подхвърлят някой леф тук и там по черните закъсали и гладни държави заедно с оня бил гейтс и влакът си върви и без друго те си остават печаливши популярни влиятелни и чути а светът става все по-тесен физически като място, за войни се говори

3

лиц

преди 4 години

Лицемерието е безкрайно.

2

О Заглавен

преди 4 години

Четеш заглавието и ченето ти пада. После четеш текста - то било до 2040-та година. Ще, ще ... ама още не е развързал кесията, а само обещава да я развърже.

1

необходим му е ...

преди 4 години

... още по-голям план да спаси от преработване и полудяване стотиците си хиляди роби ....