82

Анонимен

преди 4 години

Какво е предумишлено убийство - организирал, планирал, замислил и осъществил... убил... Този Полфрийман може и да е убиец, но не е извършил предумишлено убийство, за което е осъден от съда. Което е и позорът!Липсата на справедливост и морал са с ужасяващи последици!Нинова е права в едно: споразумение и съкратено производство в този му вид обричат жертвите и превръщат престъпниците в герои ...

81

1

преди 4 години

другарко нинова,ако скинарите бяха убили ромчето,сигурно работата щеше да бъде прекрасна така ли ?.Прекрасно решение на съдиите,най-после скинарите,трябва да разберат,че са пълни ***.

80

Русофил

преди 4 години

Много дранкаш , като крадоха Орешарски и Овчаров,останалите Костов и т,н.Цветанов ,Плевналиев колко осъдиха?Системата не работи Нинова нищо не работи,Народа е на колене заради крадци.Този чужденец каза НАЙ КОРУМПИРАНАТА държава в СВЕТА.САмо си показвате новите дрехи политиците като фотомодели.

79

OMG_Lucker

преди 4 години

Калпакчиев и двете булки да си подават оставки, молби за напускане или квото е там при тях и да се махат от бг съдебната система завинаги.

78

северозапад

преди 4 години

Другарко Нинова нещо да кажеш за тия които са работили по 40-50 години за пенсия от по 200 лева и едва оцеляват или за плоския данък или за далаверите и кражбите горе за които всички си знаете но взаимно се прикривате ???

77

Анонимен

преди 4 години

До . 80Този австралийски потомствен убиец и психопат се е заяждал с хората в заведение същата нощ, след което е наръгсл едно 19 годишно дете с нож в гърба, в Австралия е наръгсл други две момчета, а вие го защитаеате, това е позор за българския съд и престъпление пред народа ни......А ти колко изпи и какво друса че да влезеш в тази обстоятелствена психоза??? Гласове чуваш ли???

76

.

преди 4 години

Този австралийски потомствен убиец и психопат се е заяждал с хората в заведение същата нощ, след което е наръгсл едно 19 годишно дете с нож в гърба, в Австралия е наръгсл други две момчета, а вие го защитаеате, това е позор за българския съд и престъпление пред народа ни.

75

Анонимен

преди 4 години

Абе Бабо от крушевица човека го е убил Скинара при опит да помогне на човек който е бил нападнат от Скинари. Като вас ли да стои и да се кефи как убиват невинен човек. А самото убииство е станало при самоотбрана. Който и да е бил на негово място при тази група скинари ще направи нещо да се самозащити. Спасил е хем нападнатият човек хем себе си. Това чее умрял Скинар нее голяма загуба.

74

Анонимен

преди 4 години

Грозно решение е и това че същия този корумпиран съд те изкара невинна за обира на Техноимпекс и стотици хора работили в това предприятие не си получиха възнагражденията, безсрамнице долна.

73

Поздравления

преди 4 години

Когато в средата на 20-ти век стана ясно на комунистическите социални инженери от Франкфуртската школа,че работниците няма да им правят Революцията.....,тия се ориенираха в търсенето на нови революционни сили-мигранти,мюсюлмани,гейове,***,права за жените.Полфриймън е левичар-троцкист и метастаз на тая школа.Поздравления за Нинова,защото чрез нея БСП се връща към нормалността.

72

4epa

преди 4 години

VSI4KO SI IMA CENA !!!!!!!!!!! A SADA SI E NA BSP- DRUGARKO PINOVA !!!!!!!!!!

71

Анонимен

преди 4 години

drugarko ninova po bremeto na komunisma byaha osadeni stotizi hilyadi znaini i neznaini narodni sinove-otdelno vski mandardgia obirashe bogatite hora na selo.partiinite sekretari iznasilvaha bednite geni rabotnicki,a magete im izprashtashe v belene i po zatvorite.

70

Анонимен

преди 4 години

До Въпрос към ***? 68Този въпрос е много интимен, ама много! Само Гешев може да го "оправи"!

69

добави

преди 4 години

Да отпадне и давността на приватизаторите крадци.

68

баба мара

преди 4 години

съюзът на съдиите защо получава пари от америка за българия

67

АБЕ

преди 4 години

И ТИ СИ ГРОЗНА, *** ТЕ ТЪРПИМ ... ВСЕКИ ДЕН ДА ЛАЕШ ТУК ПО ЗАПОВЕД НА РЕШЕТНИКОВ!

66

Бсп е в будна кома..

преди 4 години

Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След оставката на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след загуба на предстоящите общински избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...

65

Герберун

преди 4 години

Ко реве тая, ГЕРБ сме мутри и управляваме.Естествено, че съда с герберските закони ще освободи един от нашите хора.

64

Панталей Партизанина

преди 4 години

Както винаги така и сега г-жа Нинова изразява една много мъдра позиция която се базира на задълбочен дедуктивен анализ и умело преценяване на целесъобразностните норми! Защото за г-жа Нинова справедливостта към хората и грижата за бедните са основният мотор на нейното ценностно социалистическо бесепе съществуване! Победа!

63

Въпрос към Курнелия?

преди 4 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...