8

хаха

преди 4 години

каквото и да са правили в гората, със сигурност им е било по-добре от вас коментиралите, злобни човечета и миши душички :)

7

popa ot razgrad

преди 4 години

каква работа имат две жени през нощта в гората??

6

Сайга 12

преди 4 години

до Гробокопач По това време на годината може да има тук там някой вълк в Средна гора, но ако не е бесен ВИНАГИ избягва среща с хора, особено повече от един. А за чакалите хем си прав, хем не си. Но темата е дълга, а ме мързи да пиша.

5

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименЯвно пишещите тук, не са стъпвали в Средна гора, нито са лагерували там;))) Мечки, може да няма (не, че не е имало, някога), но вълци и чакали си има. И най-страшниз а женурята мегалитоманки;))) са чакалите, гато почне да притъмнява. Чакалът си е кът африканската хиена, тихо и незабележимо те приближава на смрачаване и те обгражда, защото ловува на глутница. И гато те обкръжи, алфата надава вой и всички почват да вият около теб. Само тва е достатъчно женурята, а се подрискат;)))

4

Сайга 12

преди 4 години

до 3 То в Средна гора вълците и мечките са направо безбройни. Дебнат хора не само за закуска, а за обяд и вечеря!

3

Анонимен

преди 4 години

Две жени в средна гора и какво са правели там сами.. Не им казват възраста но не ми се вярва да са млади. Някои над средна възраст ще са. Младите жени нямат смелост да ходят по планините и горите сами. Добре че са ги открили че можеше да станат за закуска на някой вълк или мечка.

2

маркиз дьо саП

преди 4 години

Завиждам на спасителите.

1

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах ко са правили в гората две жени без мъже ?