14

Велес

преди 4 години

..."Ваксинират безплатно част от хората над 60-годишна възраст"....-Ми кво пък...Трябва да се икономисва от изплащането на пенсии... Нали, Боко?...Уффф... Казах Боко, щот днес ми проглушиха ушите с Неговото име....

13

qwerrty

преди 4 години

Над 60 годишните,ще ги ваксинират безплатно,защото са тежест за пенсионната система.Иначе преди няколко години в предаването "Хрътките" репортерката гони по улиците един зам. министър на Отбраната и той накрая каза- "Не се притеснявайте,това са регулярни пръскания на НАТО".Малко след това вече не беше зам. министър,епизода на предаването го махнаха от архива,а после го свалиха от ефир.

12

Анна

преди 4 години

Уважам проф. Кожухарова като специалист, но каквото и да каже, ще е безполезно, защото в България нямаме такава култура, че да се вслушваме безкритично в орепоръките на експертите. Тъкмо напротив - недоверчив народ сме, което не е случайно, и нямаме вяра никому, най-малко пък на държавните институции. А с тези здравни картони за училище, намразхме РЗИ - и родители, и учители, и лекари - всички дружно ви мразим.

11

розов ГЕРБЕРАСТ

преди 4 години

Смелият ни премиер да обяви карантина и унищожаване на болните .ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ РАЗПОСТРАНЕНИЕТО НА ВИРУСИТЕ . Спаси ни Бойко !Бойко ,мой любим генерале ,почисти ни от нечистите и заразните !

10

Georgiev

преди 4 години

А тези, които пишат, че ни пръскат от самолети и ни тровят... ХАХАХАХА И виждам се чудите какви са тези бели линии зад самолет?! Явно самолет сте виждали само на снимка. Нисък интелект, ниска обща култура и ето ти резултата. Отварям пуканките да чета коментарите напред :) Хубав ден от мен.

9

Georgiev

преди 4 години

Хора, успокойте се. Чета коментарите, доста параноични са. Бяла мафия, не знам си какво. Ако не беше днешната медицина, щях да ви видя тогава. А и не мисля, че някой ви е опрял ножа в гърлото да се ваксинирате против грип.

8

Анонимен

преди 4 години

Най-обичам като ми кажат и конкретен ден в които вирусите "нахлуват".По-точни са от метереолози!А НАТО-вските самолети пръскат повече и от земеделците

7

House M.D.

преди 4 години

Краси, не бъркай имунизацията /естествено изграден имунитет/ с ваксинацията /изкуствено унищожен имунитет/.Отново е пропуснато да се отбележи, че големият трик /Кантарджиев, Кунчев, Кожухарова/ на българската медицина е на щат в ГлаксоСмитКлайн и Новартис.

6

безличен лекар

преди 4 години

50 хиляди лева на месец трябва да се направят. грип е туй, не е като стендовете. сички треа се ваксинирате че ше падна под нормата.

5

Анонимен

преди 4 години

Всяко време е време за имунизация -за грип, за хрема, за косопад, за всичко! Давай, народе, плащай и се боцкай! Бялата мафия има нужда от теб! И от твоите пари!

4

кем трейлс

преди 4 години

днес над софия 7 сутринта цялото небе беше на кръстосани линии ТОЧНО НАД града...плавно преминаха в перести облаци..

3

Анонимен

преди 4 години

Този период от годината е идеална среда за разпространение на вирусите, само че самолетите пуснаха грипа още лятото така че скоро ще кажат кои са таз годишните щамове.Близо до градовете къде има бази на НАТО с просто око се вижда какво правят нашите "приятели" прелитайки над съответната територия.

2

Анонимен

преди 4 години

Когато по ТВ започнат да пускат повече реклами на лекарства, отколкото на бира, да знаеш че е време да слагаш киселото зеле!Юрий Козирев2-ри отдел на НКВД

1

Както

преди 4 години

всяко година и тази няма да мине без да излезе някой инфекционист (взел едни пари) и да обясни, как видите ли който не се ваксинира е почти пътник!