15

Анонимен

преди 4 години

има - знам

14

лкй

преди 4 години

да отидат в белия дом цру пентагона фед там да видят какви има!!!!

13

Сашо

преди 4 години

До АнонименНай-правилния коментар до момента !!!!То даже не правилния, ами най-верния !

12

човек

преди 4 години

До: номер 9Да, сериозно четох статията. И то много сериозно я четох.И както в самата статия пише, "единственият търговски обект в градчето - мотел" се казва Little A'Le'Inn и развива успешен бизнес с туристи повече от 20 години!Самата статия е тенденциозна и неточна, хем няма магазин, хем има "търговски обект".В него има магазин за сувенири и книги!А я ти като си фен на Русия, дай ми един пример на руско градче от 50 души в което има бензиностанция, магазин и мотел? На картата?

11

Анонимен

преди 4 години

Светът все повече заприличва на филма Идиoтoкрация/Властта на идиoтитe...

10

:))

преди 4 години

До Анонимен 6Интересно в твоята глава какво има!?

9

Анонимен

преди 4 години

До човекМа ти сериозно ли не чете статията ?"..няма магазин за хранителни стоки, нито бензиностанция." (извадка от нея)И не, не е в това проблема. Нормално е в една махала да няма магазини. Проблема е, че ако това селце беше в Русия, вече щеше да има 1000 коменара, описващи "въпиющата" мизиерия, която е там. Преди 5 дни се върнах от Русия. Е не знам как е по махалите, ама в градчетата са си доста добре, за разлика от нас!

8

човек

преди 4 години

До: номер 4А стига бе? *** ти сериозно ли?При yшaнкитe има вопиюща мизерия и в села и градове над 1000 души жители.А ти какво очакваш в така наречения "град" със само 54 жители население да има?Това е по-малко от един панелен жилищен блок в България бе!Да не говорим, че имат мотел, с ресторант и магазин. Така че да, има магазин.Едно време при комунизма му викахме "ХоРеМаг" (Хотел, Ресторант, Магазин).И уискито си е истинско уиски.Впрочем САЩ и Русия си приличат в много неща все пак.

7

Анонимен

преди 4 години

виждал съм кораба им...от момента на излитането в далечината ,което наподобяваше огромен взрив в цветовете на дъгата до реенето им в небето...и захода им и стоенето неподвижно за няколко минути над селището ,в което живея...някъде над Средна гора...ако не бях го видял с очите си нямаше сега да го споделя...рано или късно ще се признае за съществуването им...

6

Анонимен

преди 4 години

Няма извънземни нито в зона 51, нито никъде другаде, освен в главите на любителите на научна/ненаучна фантастика.

5

Анонимен

преди 4 години

Демoкрaтично е дa нямa мaгaзин и прaвителcтвoтo дa крие кaквo върши в зoнa 51.

4

Анонимен

преди 4 години

А, стига бе! В САЩ в 21-ви век има градче в което няма дори магазин?!Не може да бъде, бе! Нали казвахте, че такава мизерия имало само при "*** и ушанките"?

3

Анонимен

преди 4 години

Съвет към нахлуващите: зиг заг.

2

Анонимен

преди 4 години

Пълно е с извънземни и се прескачат даже на прескочи кобила си играят..:)))

1

Анонимен

преди 4 години

Виждал съм, но няма...