57

Анонимен

преди 4 години

Браво на Митко, често гледам головете му в Тотнъм и МЮ. Наистина има уникални.

56

Анонимен

преди 4 години

Е КАКВО СЕГА ПАДНАЛ Е ДОСТА НИСКО ЧАК В ИНДИЯ НАКРАЯ , БИЛ Е НЯКОГА ДОБЪР НО С ВРЕМЕТО ОТСЛАБНАЛ И НАКРАЯ АЙДЕ ЧАО

55

м дааа

преди 4 години

Което прави впечатление е че през 2008-*** с цена 30 млн. е най-скъпият футболист в Манчестер и 10 години по-късно из Европа се говори за трансферни суми от по 300-400 000 000 ?...Играта и футболът отдавна са в 3-та глуха , важното е да се въртят едни пари.

54

сс

преди 4 години

че на кой ще му липсва?

53

Анонимен

преди 4 години

Сбогом Берболина!

52

Анонимен

преди 4 години

Любо Пенев? Муахаахахахахахахаааххаах.....

51

Albanian Plovdiv

преди 4 години

Средна работа футболист, твърде далече от Любо Пенев например. Фактът, че напусна национала в един от най-тежките моменти завинаги хвърли петно върху него. Оттогава не го следя и не ми е интересен. Никой не го и помни вече май

50

Анонимен

преди 4 години

Митето чрез фондацията си за таланти не спонсорира само футболисти, а всякакви деца с талант. Хасан и Ибрахим пианистчетата дето бяха в тандем с Крисия са спонсорирани от тази фондация на Митко преди Дългия да ги надуши.

49

Discovery

преди 4 години

Аз, ако бях на мястото на Бербатов или щях да си бия шута от националния много по-рано заради Бобчовци, Лечковци и хейтърчета или щях да остана още малко тоя рекорд за голове да го направя още по-голям...Берба е последният добър БГ футболист и с неговото отказване оставаме без читав футболист. УСПЕХ БЕРБА!!!

48

Петров

преди 4 години

като гледам коментарите не е постигнал кой змае какво Бербатов, освен да нстрои хората срещу себе си.

47

-

преди 4 години

Е, и???

46

Стати Стик

преди 4 години

Той е първият чужденец с това постижение, ама явно списувателят на статията не е бил наясно с това, което е писал...

45

прост човечец

преди 4 години

До всички плюещи:Когато постигнете 1:100 от неговите постижения...., когато прославите името на България много пъти...., когато измислите благотворителна кауза и се борите за нея....тогава и само тогава може да си отворите миризливата уста! Чиста злоба от празни хора!

44

Дракон

преди 4 години

Да тройка срещу Ливърпул бе яко, а 5 те гола срещу Блекбърн Роувърс. А ако Сонг му бе подал тогава за 6-ти щеше да остане завинаги в английската футболна история.Някой преживяваше,че не бил вкарал на Левски. Че те тия и тогава и сега са толкова умрели, че не заслужава да им вкарваш..Браво Митко, и за фондацията най-вече!!

43

Анонимен

преди 4 години

Голям е! Браво!

42

Анонимен

преди 4 години

Ние доста по-отдавна му сложихме края, а сега чакаме да си изпълни заканата, че един ден ще дойде да ни "оправи" футбола.Още ти е много косата, баце!

41

Анонимен

преди 4 години

да ви кажакариерата му свърши откакто търкаше пейкатаи се разхождаше по терена за адравето пък и една кариерана манекен и балерина

40

Борислав

преди 4 години

Естествено, не може да е футболист до пенсия. Този спорт е за млади, не е за хора със средна възраст.

39

До 35

преди 4 години

Те глей, какъв премиер си избраха, нищо чудно, че Митко е легенда.

38

Рашко

преди 4 години

Бербатов се приближава към група квартални хлапета играещи футбол и плахо запитва:- Момчета, може ли да поиграя с вас?- Разбира се, сядай - свойски му отвръща едно от, посочвайки близките пейки.