9

Анонимен

преди 4 години

Ловците се самозастрелват защото са много умни

8

Анонимен

преди 4 години

има достатъчно ловци,даже в повече,но никой не ловува вълци,защото не се ядат

7

Анонимен

преди 4 години

"конфликта човек - хищник"Нма конфликт! Вължите не ми ядът дивеча! Вълците не са ми заобкалла къщичката! Неее ... те си играят, видиш ли, там в горичката. Баба меца хвърля пръчка, вълка я носи, с кума лиса пият ракия ... Абе ЕЙ! Аз самолет не съм карал и не съм се и качвал. Акъли за самолети не давам. А вие, чиновничета мамини, дето щраката по клавиатури и пишещ машини, дето не се си подавали носа навън, ако задуха ватър, как ми държите на мен смекта, бе!

6

Наблюдател

преди 4 години

Явно има много мигранти за ядене в Сакар, щом има толкова вълци.

5

Анонимен

преди 4 години

Ако на някой от РИКОКВКА каквото е там, сълците му препикаят Мерцедеса, сигурен съм, че ще поръча, да изчистят района от тях.

4

Анонимен

преди 4 години

На градскте ***, сгушение в хубавите си къщички, където храната я карат от магазина, а паричките се вадя в офис, в който е хладно през лятото и топло през зимата, повече им пука ЗА ГАДНИТЕ ВЪЛЦИ, а не за хората.

3

Анонимен

преди 4 години

На крива ракета космосът й е виновен

2

Анонимен

преди 4 години

"На форума ще бъдат представени презентации по актуални въпроси от законодателството, международния опит"На острова вълци няма от 300 години. В скандинавските страни, вълци няма от 150 години. Ако се поевят някъде, си е направо сензация. Никой не се оплаква. Има много дивеч за ловците. Ето и междонароден опит.

1

Анонимен

преди 4 години

"РИОСВ: Има съмнения, че се слагат отровни примамки за хищника"РИОСВ да ми възстановят 30 000 лева щета през години и тогава, МОЖЕ БИ, ще е трогна!