34

Гост+

преди 4 години

Тръмп е пич!

33

Фон Клаузевиц

преди 4 години

Всяка избегната битка е една спечелена битка.Тръмп е завършил военно училище. Ученото си е учено.

32

Анонимен

преди 4 години

Май излезе умен, а те го смятат за много глупав. Винаги е добре да се правиш на шишарка.

31

алтернатор

преди 4 години

Ако беше Килъри, ТСВ вече щеше да е свършила.

30

акад. Стоичков

преди 4 години

Тръмп финтира, че ще напада, за да уплаши "враговете" и да успокои ястребите. Той е наясно, че от войните печели ВПК на САЩ, за сметка на народа и държавата. С фейк, договорените с Путин "нападения", похарчи малко крилати ракети за няколко стотин милиона и така хвърли кокал на ВПК, но не иска да жертва американски войници.Ще излезе свестен накрая бай Дончо.

29

Анонимен

преди 4 години

Добър политик е този, който умее да избягва военните конфликти.

28

Гълъб на мира

преди 4 години

Господ здраве да дава на Тръмп,още един мандат и да удължи дните му, защото направи света по сигурен!Ако на негово място беше злата вещица Хилъри досега щеше да запали Трета световна война..Който не е разбрал това има вроден *** и пълна духовна тъпота!

27

Анонимен

преди 4 години

Не говори против Русия тоя.Умен човек е.

26

Бай Петко

преди 4 години

Путин знае кой да избере за президент

25

Вернер фон Браун

преди 4 години

"Най добрия президент на Америка"?!Не! Президент само на САЩ!Макар че заради мегаломанското им щатско изкривяване, техните президенти се мислят за президенти и на СВЕТА.А всъщност късметът им е, че във времето на световните войни територията им е била винаги далече от огъня и разрушението и е събрала като остров на спасението милиони хора с култура, научни знания, изобретателност, капитали и т.н., избягали от войната там и "дали всичко от себе си" за всестранния просперитета на САЩ.

24

777-777-7777

преди 4 години

Трумп е пич ! И е избран от американският народ - не от Русия ! ! ! !

23

Анонимен

преди 4 години

Точно затова ми харесва Тръмп,не прави война.Да видим дали ако вземе втори мандат ще е така.

22

Анонимен

преди 4 години

А защо непременно Америка трябва да е във война парите дето се дават за оръжие могат да се дадат за мноооооогоооо по-полезни неща,това се отнася и за нашите измислени самолети които ни беше наредено да купим....

21

додо

преди 4 години

Май той ще излезе най-нормалния от всички.Човекът има семейство,бизнес не иска война.Е пусна няколко ракетки в Сирия,но те не убиха хора и преди това се обади на Путин. Той е за награда за мир,не чернокожия в Белия дом. Барак излезе много обидчив и развали всичко заради Сноудън. Нали те учеха хората на демокрация и закони. Когато на тях им се наложи да ги изпълняват те решиха ,че са над правото и закона !Затова вече мнозина ги гледат с недоверие !

20

Анонимен

преди 4 години

Тръмп не е ***,за да води реалани войни,той е бизнесмен и води трговски войни. ДОКАРА КИНТИ НА ВОЕННАТА ПРОМИШЕНОСТ БЕЗ ВОЙНИ. И ние станахме жертва на тази негова сделка.

19

Анонимен

преди 4 години

Пак ще го кажа!По-добре "хардлайнера" Тръмп, отколкото "миротвореца" Обама!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18

Демократ

преди 4 години

Филтрирайте тези който казват истината, че ни свършиха опорните точки

17

Анонимен

преди 4 години

Най-после САЩ имат свестен президент който не е каубой от дивия запад дето първо стреля после пита. Путин направо им направи услуга с избирането му обратно на очакванията си. САЩ тамън бяха тръгнали да затъват в блатото и то ги вади успешно оттам.

16

Хм

преди 4 години

"Тръмп - хардлайнерът, който НЕ СМЕЕ да въвлече САЩ в конфликт зад граница"?!Не смее?!А защо непременно трябва да въвлича САЩ в конфликт зад граница?!Защо?В угода на НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКАТА патология на "клана" надправителствени щатски стратези, взрени кой знае защо в световното си господство?

15

Sicht Punkt

преди 4 години

Тръмп води към НОВ СВЕТОВЕН РЕД!!Заедно с Папутя гологлавий жужанков!Заедно водят към НСРЕД!!