32

До 29

преди 4 години

Хахаха и къде прочете че теорията на Айнщайн е невалидна...ако някой докаже това автоматично получава нобелова награда....ти да не бъркаш Теорията на относителността с квантовата физика

31

Анонимен

преди 4 години

И на учените им се яде от държавните пари. Тези пишман учени не са изкарали една стотинка полза за нормалните хора. Само папкат пари от хазната като Герб.

30

фатмака

преди 4 години

До До 25 Прав си грешка на клавиатурата.

29

Дедо поп

преди 4 години

По-добре да взривим тези луди учени. Тъкмо ще си отдъхнем от идиотщините им!

28

Анонимен

преди 4 години

Поредното доказателство ,че учените са луди и опасни .Ако някой ще унищожи земята това ще са те .

27

До 25

преди 4 години

Не Нютон, а Архимед. Някой май е спал в час по физика...

26

Анонимен

преди 4 години

Учените само водят дебати и само нови тероии които отричат старите, дори на "великият" Айнщайн още приживе се оказа, че теорията му е невалидна и други нови учени квантови физици го показаха с конкретни примери докато след време и техните теории не се опровергаят. Това са учените.

25

Анонимен

преди 4 години

Направо няколко атомни бомби както Тръмп предложи. Изтрещя света, луда работа!

24

фатмака

преди 4 години

Наско няма днешни закони на физиката.Същите се изучават в 8 клас и Нютон и казал, тяло потопено във вода измества същото количество вода колкото е неговия обем- забележи НЕ тегло!

23

Наско

преди 4 години

Най големият проблем в науката е, че никой не знае дали днешните закони на физиката са били валидни преди за да изказва каквото й да е мнение !

22

Анонимен

преди 4 години

Въглеродния двуокис се е покачил от 200 на 300 ppm през последните сто години. Партс пер милион....Голям парник на що, врвайте си.Това с праха е по достоверно.

21

Анонимен

преди 4 години

До до 14Парите от вашите данъци няма да трябват никога и на никого при песимистичната прогноза за покачване на температурите до края на века. Това в този контекст наистина е смешно.

20

фатмака

преди 4 години

"Учените" освен да взривят Земята друго немогат да направят!

19

Анонимен

преди 4 години

Ами вие тук живеете със заблудата, че глобално затопляне няма. Но хората, които са наясно, за какво иде реч, пред перспективата от покачване на температурата с 5 и повече градуса, каквито са най-песимистичните прогнози, и атомни бомби ще взривяват. А иначе, може и майтап да е, но положението наистина е сериозно.

18

до роб на влаЗта

преди 4 години

И после да продадем всичката стоманена жица, за да се почерпим.

17

Тръмп

преди 4 години

Може и атомна бомба да взривим на земята - ще вдигре необходимия облак прах.

16

роб на влаЗта

преди 4 години

Да запалим всички гуми на земята и така образувалият се гъст черен дим ще спре слънчевите лъчи и ще изтине земята....

15

Кокаиновият крал

преди 4 години

"Това е като да застанеш в центъра на помещение и да нанесеш удар върху пълна с прах торбичка на прахосмукачка, но в по-големи мащаби", поясни Шмиц."Струва ми се, че е имало прах в големи мащаби по време на изследването.

14

до 14

преди 4 години

изтрещяха, ама с парите от твойто данъци им се плащат милиарди за тия пр0ст0тии!!

13

Анонимен

преди 4 години

Абе тия учени, чки с коя част от анатомията си говорят и мислят. Какви астероиди са ги подгонили. Защо не слезнат на земята ами летят в облаците. Да не би главите им да са заровени в пясъка като щраус.Може ли да спрат цикличноста в природата. Това за което природата е програмирана това ще се случи и никой нее в състояние да я препрограмира. Могат да направят по лошо но не и по добро. Но как иначе да си оправдаят милиардите долара които смучат от обикновения данъкоплатец ако не говорят щуротии.