18

Веско

преди 4 години

И как разбра,че имаме доверие на тел.112.*** си ти,нямаме им никакво доверие,както и на вас.

17

Анонимен

преди 4 години

Какво доверие? Баба ми почина заради тях, защото вместо да изпратят линейка веднага 20 минути разпитваха дали е сериозно положението ѝ. На човек, който не може да си поеме дъх, дали е сериозно нуждаещ се от помощ!!!

16

муспи

преди 4 години

Тези на снимката, безспорно власт имущи мафиози, с какво най много впечатляват? Те и не знаят какво е, понеже е напълно естествено в мафиозната чест, - лицемерието. По лицата им няма и сянка за нещо друго - тарикатлъка е признак за приличие. Дяволът яхве си цени кадрите и им е дал власт.

15

Анонимен

преди 4 години

Младенов,чувал ли си приказката,че по дрехите посрещат,а по акъла изпращат? Вижте се бе,брадясали,гледате кръвнишки и говорите глупости!И служителите ви и те като вас,че и по-бетер!Айде стига смешки!

14

Анонимен

преди 4 години

За тея хора на снимката нема ли самобръсначки ? или подражават на голимецо.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3 Напълно съм съгласен с Вас. 112 е бълна безмислица и местенце за нашите хора. Преди си имаше отделни телефони за Бърза помощ, Пожарна и МВР. Сега си е един хаос, че отгоре на това изтича и информация.

12

Анонимен

преди 4 години

тези които вдигат телефоните не са обучени да разпознават спешността да говорят а камо ли да вземат решения .Въздух под налягане който се надявам да избие за някои от управляващите

11

АГЕНТ 007

преди 4 години

ИЗВЪНЗЕМЕН

10

Хубавое

преди 4 години

Аз като бях в криза и звънях никой не вдигна 2 пъти..

9

Анонимен

преди 4 години

Очаквам да ми кажат нямате проблем въобразявате си звънете отново като имате.

8

Анонимен

преди 4 години

Какво доверие на 112 да имаме бе като на този телефон са сложени бавноразвиващи се. Аз им казвам че жена ми изпадна в бесъзнание и ми трябва бърза помощ а тези от 112 ме пращат в 12 часа през ноща при личния лекар. Къде да го намеря личния лекар и с какво ще ми помогне. Теглих им една тлъста майна обадих се да дойде такси закарах съпругата ми в Исул и я спасиха. Докторите ми казаха че ако съм се забавил още 10 мин. Живота на съпругата ми е бил на косъм. Това е телефон 112 не му се доверявайте.

7

Анонимен

преди 4 години

112 ...половин час чакаш патрулка 45 мин линейка накратко дори и в столицата през делничен ден оправяй се сам а ако си некъде в провинцията незнам

6

Анонимен

преди 4 години

От ГЕРБ продължават упорито с жалките си и смешни опити за манипулации на обществото....Е, хората обаче са умни, виждат всичко и изпитват какви ли не страдания, а правителството нехае и лъже за всичко.

5

Анонимен

преди 4 години

Посдения път, една лекла ме караше, да и обеснявам, къде се намира известен обект в моя град, пред който човек беше паднал и се гърчеше, за да може да каже, адреса а беше тъмно и нищо не се виждаше, а аз улицит не ги знам поименно.Казах и, да каже на хората мястото, те ще се сетя, тя леклата ми се кара, че мааа тооооо ама как такааа а ааа ууууу ... И и се скарах, а тя се обиди, затвори и човека си замина ...Баси тъпия е тоя 112....

4

Анонимен

преди 4 години

Не, нямат никакво доверие на всички български институции, защото знаят кои са там и как са назначени, резултатите от "работата" им са нулеви!

3

Анонимен

преди 4 години

Ко?Ако вида крадецу, гърма с пушката, копам *** у дрово, а на комшо давам 500 лева назаем, де си ги не сакам!

2

Дельо Хайдутин

преди 4 години

Ама в тебе нямат доверие хората, шофьореее...Той си знае на коЙ?

1

zeus

преди 4 години

Ко речи?