27

Анонимен

преди 4 години

"...брюксел щял да изравни стандарта..." - да, като избяга и последният българин на Запад

26

Анонимен

преди 4 години

"Губим в транспортната комисия битката"Който вярва на Боко и шкембе-министъра е ТАКА!!Приветствам решението!!!

25

yes

преди 4 години

да, бг бизнесите се разбиват, личното стопанство -прасето, вино ,ракия, да си оправиш сам колата се забрани.Иначе земеделската земя в БГ я държат ту'рците, производство и износ на пшеница го държат те, хранят турция от златна добрйджа , бизнесите в кърджали са все на ту'рци и парите влизат в тях, никой не ги закача, щото така е съгласувано. нека е.

24

baffff

преди 4 години

оня ден четох един нашенец гур,,бетчия в италия/испания някъде се цанил там шофьор при македонец и карал до франция и не мисля че нещо ще се смени за самите шофьори освен шапката и данъците на фирмата за която работят ще отиват другаде.но това си беше сделка на тиквата срещу това купи подкрепа от франция много важна за поста на стрина сталина.

23

незнаещ

преди 4 години

аз ли криво разбирам - АМА МАКРОН ИСКА ВСИЧКИ ШОФЬОРИ ДА ПОЛУЧАВАТ ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ, САМО НАШИТЕ ШОФЬОРИ СА ПРОТИВ. Работодателите им естествено са против, ама шофьорите ?!

22

ВЕЧЕ ВИ КАЗАХ:

преди 4 години

ДЖАМБАЗКИ Е ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ.А, ВИЕ СТЕ ШАРАНИ, ЗАЩОТО МУ ВЯРВАТЕ НА ГЛУПОСТИТЕ, ЗА ДА МОЖЕ ДА ПРАВИ КАРИЕРА.ТАКА ГЛЕДАМ ВЕРВАТЕ И НА МАЯ КОСТИНБРОДСКА, ЗАТОВА И ТУК ЩЕ ГРИЗНЕТЕ ДРЪВЧЕТАТО.. ХАХАХААААА....ПРОРОК СЪМ--ЗАТОВА ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ. ДЕЛФИЙСКИЯТ ОРАКУЛ МИ Е РОДНИНА.... ХАХАХААААА....

21

Анонимен

преди 4 години

Не губим ние. Губят българските фирми, монополизирали пазара на превозвачите и предоставящи на водачите неблагоприятни условия на труд. Без друго тези водачи така или иначе при първа възможност отиват при по-нормални работодатели, та приели - отхвърлили пакета - все тая накрая. Просто моменти на агония ще изживеят спедиторите и това е.

20

Анонимен

преди 4 години

Колко история може да се напише за изоставени ТИР- ве със стока по пътищата на Европа. Не потърсени от липса на собственик.

19

Анонимен

преди 4 години

Никой в ЕС не обича социалистически номера. В ЕС ИСКАТ ЯСНИ И ТОЧНИ ФИРМИ. Пък може тия фирми и на Едноличен Търговец за са , но да има Име. Не ООД с неясен собственик. Живота в ЕС е на принципа работиш честно , даваш и след това взимаш.

18

Геврека Митьо

преди 4 години

Така е осрахме цяла Европа буквално .......брат верно е ние сме роби дано да ни фащат хотели и на нас !

17

Тираджията

преди 4 години

Не е редно с долни селски номера да печелим , фалшиви договори , безброй километри по 3 фалшиви шайби , сране по канавките спане по 90 дена в кабината и сетне ние сме най-евтини , всички шофьори сме щасливи , дано дойдат немски фирми да караме за тях !

16

Ама, не сте добре...

преди 4 години

АКО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ МОЖЕ ОТ ГЕРМАНИЯ ДА Я НАПРАВИТЕ КАТОУ БЪЛГАРИЯ,...... ПРОСТО ЯКО СЕ ЛЪЖЕТЕ.. ХАХАХААААА....АМИ, ПРОСТО ТАМ, НЕ Е КАТО У СОФИЯ-И СОФИЯ--ОКРЪГ!!!!ТАМ Е ДРУГА БИРА.....ХАХАХААААА

15

Отговор

преди 4 години

До Хахахааааа. 6 Ами защото си комунист и се кефиш че сме ***...ни..Хахахааааа.

14

Радослав

преди 4 години

Искайте добавка към закона - че германска фирма трябва да плаща едни и същи заплати, без значение къде и е филиала! Да видите тогава колко бързо ще дадат назад, когато Кауфланд България се наложи да дава същите заплати като Кауфланд Германия! За има няма 2 дена ще отпадне целия закон и те сами ще си го гласуват! Ама от де толкова акъл у вас, още повече пък за нещо полезно за белите роби на Европа!

13

Анонимен

преди 4 години

Нищо де, вие сте длъжни да опитате...да пика е те срещу вятъра...

12

Анонимен

преди 4 години

големите фирми ще си направят изнесени офиси в Турция и Македония и за тях няма да важат прамилата на ЕС.камионите ще са с турски номера.

11

Loyko

преди 4 години

Важното е,че вдигнахте пушилка и пак влязохте в Европарламента.Борба щяхте да водите на живот и смърт,ама ...йок. Добре,че българите са прости,иначе не бихте и помирисали евродепутатско място. Не минават нашите виждания за модерна Европа, защото са за вътрешна консумация и манипулиране на хората в България. Това е най-лесното,ама тук...при балъците

10

Анонимен

преди 4 години

Номерата на мутродемократите не минават в ЕС.

9

Анонимен

преди 4 години

България печели, а мутрите на ГЕРБ губят от пакета Мобилност.

8

Хахахааааа.

преди 4 години

МУФТАТА ЗА ДРУГАРИТЕ, СВЪРШИ!СЕЛТАШКИТЕ НОМЕРА НЕ МИНАВАТ В ЕВРОПАТА...ХАХАХААААА .....