34

Наблюдател

преди 4 години

Не разбирате ли че с тая тенденциозна статия ви отвличат вниманието от истинските далавери с кучетата, а те винаги са били на общинско ниво, защото става въпрос за милиони. То разследването на Нова го показа. да не говорим за времето на Софиянски и Борис Спиров. Тогава парите се лееха като река.

33

Анонимен

преди 4 години

Да, вече в затвора, че кучето е на сиднижр на двора. Ми на синджир е, щото последния ... "небългарин", който нахапа, доакто тръгна да краде, плашеше, че ще съди и ако брата не беше с едни бугаски абки авер, да накара да размисли, щеше да ме е осъдил! Сега поне, кученцето аларма прави. Ама язък де ...

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"И в крайна сметка за нас хората, естествената човешка миризма в много случаи е привлекателна," Йааааак!

31

Анонимен

преди 4 години

Наркодилъртие правили по-малко от търговците на кучета?Не че нещо, ама ако мога да прекарвам песове скришо, те да оцелея, а аз да ги гледам, мисля, че за мястото за 20 кучета, ще скатая 20-30 тона кокица.

30

Анонимен

преди 4 години

Стопани с такова отношение, като теб, създават проблеми за всички. Моето куче го отровиха съседи, който решиха, че аз съм отровил тяхното, защото им направих няколко забележк, че не му се обръща НЕОБХОДИМОТО внимание и постоянният тъжен вой. Работил съм с кучета в жандармерията на Враня и в училище за кучета. Те са като децата! Не лаят без нищо!!! И понеже си е твоето дете, това не означава, че всички са длъжни да се съобразяват. Трябва взаимно уважение, но то не става без грижи и дисциплина!

29

Познайте защо...

преди 4 години

Познайте защо реално няма никакъв контрол на песовете у нас...

28

Пипи дългото чорапч

преди 4 години

От25години винаги е имало куче у нас.Първото,в двора,го разстреля съседка,защото направило дупка в моята ограда.2то го отровиха с черна отрова,от ветеринарен лекар,който унищожи към десетина вързани кучета защото лаели3тото го откраднаха,защото си беше отличник и с награди.Не мога да понеса да ме боли за животинче,към което се привързваш и плачеш. Щом се разболее или го откраднат

27

толерантен

преди 4 години

А, в Китай, Виетнам... няма ли търсене!

26

сф

преди 4 години

В моя квартал наскоро имаше акция. Проверяваха дали кучетата които се разхождат са регистирани. Баси кефа !!! 95 % от кучелюбците си подвиха опашките и се изпокриха с песовете си в панелните си ферми. А иначе си ги пускат без повод да си дрискат и плашат децата и като им направиш забележка наглеят, че кучетата имат равно право с децата на детската площадка..

25

бг граждани

преди 4 години

По коментарите се вижда каква деградация е настъпила в мисленето и поведението на българския индивид! Срам и позор за това общество и нищо хубаво не ни чака с такива двукраки като вас!

24

Анонимен

преди 4 години

Даммм... за кучето е изключително важно да не са го купили на черно. Все пак социалният му живот зависи от това....Ами, така е. Понякога се продават много малки във възрастта, когато още не са донаучили поведението си от майката, или пък са неглижирани, изобщо негледани и нетренирани. Такива кучета често са с проблемно поведение.

23

Зилав

преди 4 години

Меришат кучккарите

22

Анонимен

преди 4 години

Имаше случай с внесени от Полша в Германия за продажба котки с бяс.

21

Анонимен

преди 4 години

До 18Човек с хигиенни навици всеки ден се къпе и преоблича. Куче е вредно да се къпе често. Хората също имат косми, но значително по-молко от кучетата. И в крайна сметка за нас хората, естествената човешка миризма в много случаи е привлекателна, докато миризмата на животинка, особено хищник е крайно отблъскваща.

20

Въпрос

преди 4 години

А кучешко месо може ли да се изнася и да се продава за консумация?

19

уффф

преди 4 години

До АнонименАбе то не само от кучето смърди,те самите кучкари миришат лошо.

18

Анонимен

преди 4 години

До уфффИма причтели с големи кучета и в къщите им не мирише по-различно от всяка друга къща. Ако не се грижат за хигиената му обаче е нормално да смърди. Пробвай да не се къпеш една седмица и без да имаш куче пак ще смърди.

17

уффф

преди 4 години

Домовете в който се отглеждат кучета и котки смърдят яко ,а за космите няма какво да говорим!Пълна скръб!

16

Анонимен

преди 4 години

Няма нищо нелегално в търговията с кучета. Може да се нарушат някакви ветеринарни разпоредби, но по принцип ваксините изобщо не са скъпи, че да има смисъл да ги пести човек. Говорим за 10-15 лв. Смешна работа.

15

Анонимен

преди 4 години

Даммм... за кучето е изключително важно да не са го купили на черно. Все пак социалният му живот зависи от това. Понеже в Европа всичко е СУПЕР та стигнахме и до този колосален проблем.