8

Анонимен

преди 4 години

Много са ми забавни коментарите от хора, четящи статии уж под тяхното ниво...след като някой или нещо не ви е интересно просто подминете, никой не ви е задължил да му обърнете внимание. Но нали е по-лесно да сме негативни и да омаловажаваме таланта и труда на другите.

7

дърта

преди 4 години

На 3-тата секунда го спрях. Не искам насилие, не искам кървища. Много кууул - да си въртиш гъзо след бой.Нямам престава каква е песента и не искам да имам. На какво разчитат тези? Това ли са музиканти??????

6

11

преди 4 години

Чи тез па не са одили никъде, че ша са завръщат?

5

Анонимен

преди 4 години

откакто започна да прави парчета че е голяма работа и неможе да влезне в контакт с обикновените простосмъртни на един негов концерт на гребната в пловдив ми стана много противен никога повече не бих отишъл на негов концерт

4

гош

преди 4 години

съмненията ми се оправдаваха, след като прочетох, кой е автора на текста и музиката. Щеше да е най-добре, той да си беше изпял поредното тъпо парче и да не прахосва таланта на Орлин и Михаела, на която страда творчеството от такива недоразумения.

3

неслушаемо

преди 4 години

Орлин по принцип има добри парчета, но това не е от тях...много зле, никакъв ритъм...аз поне не открих..Хората се развиват, а те към 90-те...А като видях и онова недоразумение Сашко Еврото, ужас...

2

!!!

преди 4 години

Поредната про.стотия!

1

ОХ

преди 4 години

.... деветдесетарско....?! това ше да е нова дума в българския език!