9

баш СФ

преди 4 години

абе въобще, в София живота е "много зле". чудя се на налазилите ни новософиянци, що не се връщат по селата си, там въздуха е чист, а и продължават да идват нови!

8

Анонимен

преди 4 години

Той, въздухъте ясно ,че е вреден, ама кажете нещо за "ИЗОСПОРТ"-четата, "ХЕЛЛ"-четата, "МОНСТЕР"-четата и други такива напитки, дето децата с тях лягат и с тях стават! Нещо за "тревицата", дето се продава свободно край училищата и чалготеките?! Това дали не е вредно?

7

Счети

преди 4 години

До Чиновник. Когато една улица не е асфалтирана кой трябва да я асфалтира сигурно гражданите, нали така ? Дишаме мръсен въздух точно заради, такива улици, за които СО в цялост нехае. Не живея в Младост, а в друг квартал. Моят блок има същия проблем с неасфалтирана улица, въпреки жалбите, които сме писали. Така че да освония виновник е управляващата кметица. А на вас като не ви харесва си ходете на село и оставете, тези които обичаме София да се борим за нея.

6

Анонимен

преди 4 години

Какво дишат децата - "родолюбие"!

5

Анонимен

преди 4 години

Да ги пращат по поляните на Витоша да учат ще е най-добре.

4

Истината

преди 4 години

Какво са измерили за тези 4 седмици?ПМ2.5 - при норма до 25 микрограма/куб.метър, които може да се превишават до 3 дни в годината, те са измерили 71 на открито и 43 в класните стаи.NO2 - при норма до 40 микрограма/куб.метър, те са измерили 30 в класните стаи и 32 на открито.

3

Чиновник

преди 4 години

До СчетиАбе, Данчето не ти е запрашила скапаната улица в Младост. И не е виновна, че простолюдието цапате рушите всичко около вас. Улиците са такива, каквито сте хората, които живеете там.

2

Счети

преди 4 години

Ей значи да поръчате два-три кошера пчели в дворовете на училищата, за да може Данчето да каже, че щом има пчели въздуха е чист ! Вчера в Младост много ми искаше Данчето да е там, за да види какви талази прах се навдигаха от вятъра само от една-единствена неасфалтирана улица, но уви Данчето си стои на топло на Московска а там всичко чисто и спретнато, а останалата София само софиянци я забелязват.

1

Анонимен

преди 4 години

Децата дишат пот, мръсни обувки и газове, които те отделят.