21

Жълтите павета

преди 4 години

Да си държат ***е във Франция и Италия. Може да им дадем още от нашите малцинства

20

Пешо

преди 4 години

Ето това е простотия! Някой кани мигранти, някой ги приема, но всички го отнасят! Никога не съм казвал, че ЕС е идеален и точно срещу такава политика трябва да се борим! Трябва да се прави разлика между толерантност и толерастия, а не като ***, които не могат да направят разлика между кон и магаре!

19

Анонимен

преди 4 години

С отстраняването на Салвини френските и немски НПО радостно въздъхнаха и корабите с мигранти отново тръгнаха към италианските пристанища.

18

Анонимен

преди 4 години

В софия, в софия ги изпратете и що сми май щссливи ти

17

До 21

преди 4 години

Пич, ти добре ли си? За какво обезлюдявани на Странджа и кога съм писал? Какви копейки те гонят? Това някои от привържениците на една политическа сила явно не търпите мнение различно от вашето. А случайно да си спомняш мистър, кой и кога даде предложение пустеещи къщи и земи да бъдат раздадави на мигранти? Безвъзмездно? А нещо за идеята да ни се подобрял генофонда? Аман от умници!

16

Веско

преди 4 години

A "мигрантите" искат ли? Кво стана със свободното придвижване? И въобще, що само спасените? Подлагате, хората на риск и подхранвате каналджии. Направоедин фериботен терминал в Либийско пристанище и да се качват в ред. 200 милиона чакат.

15

Анонимен

преди 4 години

До До 15 - 16Още преди две години Борисов МНОГОКРАТНО заяви и пред Меркел, и пред ЕС, че България НЯМА да приема мигранти - ти като виден анти-Боко *** разнасяше смрад как сме щели да обезлюдим Странджа и да я заселим с ердоганьовски джагали - партенка отвсякъде, но нали ти с това си изкарваш жалкоя поминък - с копейки на стойността на партенка. А и като само пишеш, а нищо не четеш или не чуваш - как да си отвориш очите и ушите, като само устата (т.е. клавиатурата) ти е отворена?

14

Анонимен

преди 4 години

Какво означава автоматично разпределение ? Хората да не са ***, че да ги караме по ферми и ливади ? Мигрантите биват законно влезли, незаконно влезли и бежанци. Законно влезлите получават работна виза за определена страна като отговарят на редица условия за това. Незаконно влезлите се връщат обратно. Бежанците се подслоняват в ПЪРВАТА безопасна страна до приключване на войната, което дисквалифицира Европа като дестинация за повечето бежанци. Това е опит за етническа подмяна.

13

Анонимен

преди 4 години

Да им организират на мигрантите един круиз до САЩ,нали направиха арабска пролет,ето им сега арабска есен.Време е да обират плодовете,ако не искат-обратно в морето.

12

Анонимен

преди 4 години

Преразпределение...в хотелите на Слънчака-целогодишно!

11

До 15

преди 4 години

Той може всичко да е казал. Може и да иска да устои. Само че Меркел още малко е няма да пее в хора. Така че след заплахата със санкции мърдане няма. Пък хайде ката се замисля, я по-подробно ми припомни, кога и къде точно Борисов е казал категорично, че НЯМА да приемаме мигранти. Щото той много неща казва ама после...

10

Анонимен

преди 4 години

Европейският съюз трябва да въведе нова, автоматична система за приемане на мигранти, спасени в Средиземно море--------По-скоро трябва система за автоматично връщане на спасените незаконни емигранти в Средиземно море. Или за автоматично неспасяване на незаконни мигранти.

9

Анонимен

преди 4 години

До 13 стига си създавал напрежение. Борисов предния път, като обсъждаха разпределяне ясно каза в Европа, че България НЯМА да вземе мигранти. Даже меркето от тогава му се сърди май. ХахахаБългария за сега е заявила, че не иска мигранти.всеки си има граница да си я пази. Естествено винаги може да поискат помощ от съюзниците си за това пазене.

8

Ясно

преди 4 години

е, че Чехия, Полша, Унгария, Словакия, Словения, Литва, Латвия и Естония ще дадат отпор. А познайте от три пъти къде ще ги набутат?

7

Анонимен

преди 4 години

Абе пазете си границите ве. Налълнихте там с африканци и сега ще ги разделяме. Ами да разделим и парите правилно? Да съберем общия БВП на ЕС и да го разделим :) Айде с тея куците :)

6

Анонимен

преди 4 години

За щастие това няма как да се случи. Този пуч който организираха на Салвини ще се върне като бумеранг до 1 година време. Това правителство няма да отрае повече.

5

СС

преди 4 години

Еми България да покани половината Азия да покани Мексиканците дето са по границата на щатите и после да ги преразпределим в останалите Франция Германия Италия ей така щото на нас ни е кеф да ги поканим...

4

SS

преди 4 години

Да ги преразпределим и страните който откажат да ги накажем, тоест разбирайте да ги набутаме в такива като България (задния двор ***) и ако откажат да ги санкционираме.

3

BG

преди 4 години

Защо ги приемате бе?

2

ай сиктир

преди 4 години

Д.Г.Д.