52

Анонимен

преди 4 години

при 60 000 униформени дистрибутора - 500 000 клиента

51

:))

преди 4 години

В кой магазин мога/Къде/ да отида и да си закупя наркотици /свободно/?

50

аз

преди 4 години

Днеска четох, че има 2 милиярда човека на земята с наднормено тегло. Вземете да правите статистика за храната малко.

49

Не е възможно!

преди 4 години

Не вярвам на тази статистика.Аз лично почти не познавам хора които да не вземат никакви наркотици.Навремето като бях ученик още в гимназията поне 60% пушеха трева редовно, някой бяха и на по сериозни неща като синтетики, и дори хероин. А малцината които не се друсаха с такива неща пък бяха страхотни алкохолици. После като станах студент установих че положението е същото навсякъде. Масово всички се друсаха кой с каквото намери.Това беше преди много години. Дали днес е различно!?

48

Анонимен

преди 4 години

Захарта е най-опасният лек наркотик, взимащ милиони жертви. Алкохолът е най-опасният тежък наркотик. И при захарта, и при алкохола има висока степен на пристрастяване. Кофеин, алкохол, депресанти, антидепресанти... Всичко това се продава свободно, а някакви били направили проучване. Проучването е смешно, истината се крие.

47

така като гледам

преди 4 години

доста сме изостанали от "развития" свят, там е поне 50% употребата

46

Веси Тамбурашка

преди 4 години

А гъбките кога ще легализирате бре серсеми ? Цял свят се друса с гъбки.

45

Анонимен

преди 4 години

500 000 хиляди???Винаги умножавайте по три!- тези които са признали или са регистрирани- тези които са пробвали, но отричат- така наречения "скрит контингент" И получаваме.... 1 500 000!!!!!!

44

Валери

преди 4 години

Хайде сега да направим още по свирепи закони, за една марихуана да се влиза за 50 години в затвора... ДОкато не се оправи ей това мислене тая цифра няма да намалее ще се увеличи.

43

Анонимен

преди 4 години

Абе ле си прав кот си искам уеееее!

42

Анонимен

преди 4 години

Наркотици? Над 500 000 българи са пробвали поне веднъж!Гарантирано от ГЕРБ!

41

trafalgar

преди 4 години

в нормалните държави от ес- марихуаната не е наркотик ,тя е легална за употреба и продажба. тук тези пари отимат в мафията и политиците на които им се отчитат.

40

Анонимен

преди 4 години

Всички наркомани може да ги видите на пътя за Гърция. Поне 80 % от пътуващите за Гърция са наркомани. Тук в Атина има много евтина дрога на 2 евро. Всеки ден виждам сънародници които купуват от нея макар че е със съмнително качество. Но които са решили да не доживеят до старини а да умрат млади се дрогират. Всеки е свободен да избира.

39

Анонимен

преди 4 години

Естествен отбор-наркоманската *** мре млада и не оставя поколение в повечето случаи. Така природата отсява мършата.

38

КАМЕННА ЕРА

преди 4 години

ДОКОГА, марихуаната ще я наричате наркотик ? Как можеш да слагаш в една статистика, джойнт и метаамфетамин. Що за профания ? В кой век живеем ? Единственото нещо с което може да се сравнява тревата е алкохола (като ефект), с тази разлика, че от трева никой не е агресирал, предозирал или е допринесла за каквато и да е смърт, за разлика от спирта..... в час ли сте изобщо..... Наркомани изкархате 10% от българгите.

37

черно море 1913

преди 4 години

ЦИГАРИТЕ, АЛКОХОЛА И УЖАСНО ХИМИЧНАТА ХРАНА НЕ СА НАРКОТИК НАЛИ, ОТ ТЯХ НЯМА БОЛЕСТИ НАЛИ...А МРЪСНИЯ ВЪЗДУХ В ГРАДОВЕТЕ....НО ЩЕ АКЦЕНТИРАМЕ ВЪРХУ НАРКОТИЦИТЕ БОЖЕ БОЖЕ...ТОВА Е ЕДИН ОТ МАЛКОТО ПРОБЛЕМИ, В КАУФЛАНД И ДРУГИТЕ ГОЛЕМИ ВЕРИГИ Е ПЪЛНО С ОТРОВИ ПО ЩАНДОВЕТЕ, ТАМ ПРОБЛЕМИ НЯМА, ЗАЩОТО ХОРАТА СА В ПРОМОЦИЯ НАЛИ..

36

venix

преди 4 години

Има наркотици и наркотици. Едни са легални, други не. Едните вредят яко и се прекалява с тях, а от другите може и да научиш нещо от тях, но не е нужно да се прекалява. Канабисът, Ибогата, Кратома и Аяхуаската са БИЛКИ(природни лекове), които биха бъркали МНОГО в джоба на BIG PHARMA-та и за това са забранени. Човекът няма право да е здрав днешно време. Трябва да е зависим от фармацевтиката... :/

35

Да ама...

преди 4 години

Малко са!

34

Ми

преди 4 години

То и затова държавата е в това състояние тук останаха предимно пияници, наркомани-зомбита без цел в живота.

33

Анонимен

преди 4 години

И какво от това ?Никой не е длъжен да се съобразява с някакви правила нарушаващи правото на лична свобода. който иска да опитва, нека пробва. Животът си е твой. Алкохолът и никотинът са най-опасните дроги, болниците са пълни с пушачи. Някой хванал ли е цироза или рак заради пушене на трева? Не говоря че херото и амфетите са ок, ама трева, гъби и др билки трябва да са легални и да се плащат акцизи, както е в някои бели държави, където хората имат повече ум.