11

Анонимен

преди 4 години

*** трябва да се изходи...по възможност...върху някой сънародник, спасил се от родната ***.

10

Стрелец

преди 4 години

Докога ще ни занимавате с тоя бездарник и самозванец.Както и с мошениците около него,които го лансираха с машинации на УС опен.Махнете го от пейзажа и не дразнете обикновените хора с това жалко първеню.

9

Ох котьоооо

преди 4 години

Какво тяло, стегнато, категорично!!! Не бих му отлазал да ме дундурка цяла нощ. Тая русата до него я оставям на вас.

8

Владо

преди 4 години

Това е към всички, които повече пишат отколкото четат: Жената е шампион по сърф и е на 31 години а той е на 28...каква "дъртофелница" ви гони...

7

Диагноза:

преди 4 години

Нарича се "Едипов комплекс" ! Не е виновен за влечението си към дъртофелници, просто е болен. Най-вероятната причина е липсата на майка му в дългите години далеч от нея, като малък...Да е жив и здрав и дано по-скоро се осъзнае :)

6

Анонимен

преди 4 години

Егати селянина.

5

Активист на БКП

преди 4 години

Ако иска и с Мая Манолова ще се среща ! Той е млад, богат и свободен...

4

пецата

преди 4 години

В първия момента помислих че е шарапова, и наистина прилича много на нея, момчето не разбира изобщо от жени и трябва да си наеме някой бургаски гларус да му изясни как стоят нещата защото така ще свърши на стари години сам и с много срамни болести като Чарли Шийн или ще хване неправилната която ще му вземе няколко милиона като на Джони Деп

3

Наблюдател

преди 4 години

После да не се чудите защо не му върви играта и го млатят разни слабаци. Тъй става като ти смачкат топките и трябва да ги мърдаш на другия ден.

2

Anonimna

преди 4 години

Гришо много подбира. Не се спря.

1

дришо

преди 4 години

Кой на кого е попивал не е ясно. Ясно е само че пак се е хванал с по-дърти жени и ще пада стремглаво надолу заради това.