13

Русия е изостанала

преди 4 години

На класацията за БВП 2018 се вижда, че икономическата "мощ" на Русия е по-малка от тази на Италия...И смешно и тъжно...Затова протестират хората.

12

Анонимен

преди 4 години

КАКЪФ ПОЗОР..РУСОФИЛЯ, ГДЕ СТЕ БРЕ, ЗАЩО НЕ ЗАЩИТАВАТЕ КУЛТУРНИТЕ ДЕЙЦИ НА РУСИЯ- АХ ДА ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е ЧЕ БГ РУСОФИЛЯ Е ПУТЯФИЛЯ И ВСИЧКО ОТ КОЕТО МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ НЯКОЯ РУБЛА. ИМА РУБЛИ ИМА РУСОФИЛЯ, НЯМА ВОДКА- РУСОФИЛЯ Я НЕМА- СЪЩУ КАТУ ПЛАТЕНАТА ЛИБОФ, КАТУ РУСИЙСКИТЕ ПОПОВЕ- СЛУЖИТЕЛИ НА БИВШЕТО ГРУ, ФИЛОСОФИТЕ ИМ ПОЛИТИЦИ- ДУГИНЧУ И РЕШЕТНИКОФ- СЕГЪ ША ЦИТИРАМ ЕДИН ВИДЕН ПОЛИТИК- НИ МЪ ТРИЙТЕ ВА- " ДА СТЪПИМ НА БАЛКАНИТЕ , НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ МРЪДНЕ ОТ ТАМ"- ХА ПОЗНАЙТЕ КОЙ Е ТОА ТАРИКАТ

11

Да ви...

преди 4 години

Га Макарон арестува по 2000 това е демокрация,а когато Путин арестува 20 шашавела това е тирания. Да ви пикам на окомера.

10

Анонимен

преди 4 години

По принцип целта на всяка една присъда е да сплашва.

9

Боби

преди 4 години

До Гошо"Е това с поповете най ми хареса ама как така поне един ходжа и равин не се подписаха бе"Значи според закона(КАКТО В ЕС, България така и в РФ) всички ЦЪРКВИ се регистрират като НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ФИНАНСОВИ ДРУЖЕСТВА С ИДЕАЛНА ЦЕЛ.Започнат ли да се намесват в политическия живот веднага ще ги атакуват по казуаса "ИДЕАЛНА ЦЕЛ" и Бай Бай на всички благинки които им отпуска закона.А може и до по-сериозни обвинения да се стигне.

8

Анонимен

преди 4 години

Щом е за Русия - и 10 човека да се съберат, пак ще е огромен митинг срещу Путин! Нали такава е директивата от Козяк?Дерзайте!

7

До 4

преди 4 години

Какъв срам чакаш от комунист, то не е човек, то е с глава цимент и вътре гладък мозък.

6

Анонимен

преди 4 години

Руските граждани не ги съдят заради участие в опозиционния протест.Ако съдеха заради участие в опозиционния протест, осъдените трябваше да са 50 000.

5

Анонимен

преди 4 години

До МишоАма това сега в Москва ли е или в Питер ,че "факти бг " пише че в Питер било пък вие Москва и те казват че интелктуалци и актьори били протестиращите ама попове нямало

4

Анонимен

преди 4 години

До Мишо - Има ли зна4ение кой колко е актьор , и големите актьори са хора и неголемите също са хора .Какви глупости си надраскал тук , малко срама нямаш ли ?

3

Анонимен

преди 4 години

Бойко си дава оставката 2 пъти, а мишката Путин арестува протестиращи и се менкат с Медведев като гей двойка

2

Гошо

преди 4 години

До МишоЕ това с поповете най ми хареса ама как така поне един ходжа и равин не се подписаха бе

1

Мишо

преди 4 години

Тези да не са актьори и дейци на културата като украинския режисьор Сенцов, за който разбрахме, че е режисьор и така наречен културен творце то от шума покрай неговото задържане, а не от творческата му дейност. Та май и за тези "актьори" и културни дейци само ако някой ни каже за това! Какви 50 свещеници?! Това пък от къде го изровихте. Смях да се скъсаш!!!!!!