8

Хм

преди 4 години

Ако приемем,че Иран е изстрелял въпросните ракети,то излиза че наситеното с американско оръжие(вкл.ПВО) крайбрежие е беззащитно!???В Украйна моментално изкараха сателитни снимки и прочее "доказателства" за вината на опълченците и Русия,а тука-нищо!Да не излезе прав Щерю(по-долу)-Израел е бомбардирал рафинерията с провокационна цел.От 11.09.01 се нагледахме на такива неща...

7

Анонимен

преди 4 години

Сигурен съм ,че зад атаките стои Иран и Русия,а не някакви бунтовници от Йемен!Русия и Иран печелят от високата цена на петрола.Освен това отдава се прекрасен случай на руснаците ,да унизят ,,Пейтриът"!Сигурен съм ,че и самите руснаци са изненадани от големите поражения които нанесоха 10те дрона ,без да ги осъдят от ПВС ,,Пейтриът"

6

Анонимен

преди 4 години

"Сателитни снимки от нападнатите саудитски обекти, публикувани впоследствие от САЩ, показват, че щетите са причинени предимно от удари, идващи от север. Ако някоя атака беше извършена от Йемен, тогава щяха да са увредени южните части на структурите"---------------"Доказателства", предназначени за деца. Нападението е извършено с 10 дрона. Тези "експерти" искат да ме убедят, че дронът може да лети само по права линия като куршум.

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Решението се казва С-400 ...Ердоган не е глупав. Неслучайно си купи системата. Саудитите обаче си бъркат по дупките с хамериканците и упорито не искат да купуват от Русия оръжия въпреки очевидното преимущество на руските оръжия.

4

Ердоган

преди 4 години

И без пари да ми давате ,,Пейтриът" не ги вземам!!!

3

Щерю

преди 4 години

И както винаги Израел няма нищо общо - приказки за наивници...

2

Бай Петко

преди 4 години

Колко пъти нападаха руската база в Сирия с дронове, нито един не успя да пробие.Язък за саудитците дет дават милиарди на американците за бърливите им Пейтриат и

1

V

преди 4 години

Много сте се загрижили за чаршафите. Тия лежат и вземат парите ,а на недоволните от разпределението на парите от петрола им режат главите .Парите от ресурси обикновено се разпределят несправедливо и една част от тях отива за ненужни войни .При несправедливо разпределение на благата се стига също като в България до маргенализация от дебели лилита ,ромове и ченгеджисти които задушават всичко дето може с ръчички да направи нещо за общаството .Така че не тъжете за България и СА .Няма да ги бъде.