156

Анонимен

преди 4 години

Да се подиграваш с недостатъците на някого не е смешно, а е жалко..Жалко е за този, който го прави!И най-вероятно той/тя никога не е бил/а жертва на подигравки,за това и му/й се струва смешно. Докато има такива,според които да се подиграваш е забавно,до тогава и ще расте броят на хората с психични и емоционални проблеми.Жестоко е,не е забавно! Не е човешко!

155

Момиче

преди 4 години

Аз имам 5-6 кг.наднормено тегло. За да съм слаба и стройна трябва да се ограничавам супер много, за което опрелено нямам достатъчно воля.

154

Анонимен

преди 4 години

"Ами ще ям колкото ми е кеф - личният ми комфорт ми е по-важен от..."Мой приятел, кадърен човек, беше със същите разбирания. Винаги е бил доста дебел, над 100, може би към 130 някъде. Почина на 50 години от инсулт. Остави сами вдовица и дете.Грижете се за здравето си. Разбирам хората, на които им е трудно, но въпреки това не се отказвайте - здравето е по-важно! Няма нужда от големи инвестиции, малко повече воля и знания за храната са достатъчни за успеха...

153

ан

преди 4 години

тези години прекалено много внимание се обръща на храната и затова сте дебелипомня сладкия компот от праскови и филия хляб и това беше обяд ,съчетан с работа навън,2а вечеря манджа боб и т н филия с пиперстанахме хора и все още сме слаби и и4маме култура на хранене даже когато има изобилие

152

БоковоТегло

преди 4 години

Не е необходимо да се подиграваме на наднорменото Тегло на Вожда. Защото е казано - То е Нормено. И знаем добре - болестите идват от слабост, недояждане и ниско самочувствие - така че : Славете Боку, не жалете се и давайте Боковото - Боку, а квото остане е за вас - яжте си го със здраве и споменете Го - царство Му Вечно да пребъде. Амин!

151

Анонимен

преди 4 години

Шопе ... сBИнче гадно! Ходи дай на малките гусита за хапване! Груууух. И внимавай, да не минеш питай зоологическата, че ще си помислят, че си избягал от там!

150

Анонимен

преди 4 години

До шопЩе ти се подигравам, колкото си искам и ако видя, някой като тебе, най вероятно от отрочетата ти, ако не ПУКАТ ОТ ТЪПКАНИЦА преди да стане на 18, да иска работа, ще му посочвам вратата.Това е :)Колко дебели и разпуснати успешни хора има, спрямо стройни и дисциплинирани такива?Ако не гледаш у нас ... не са много. А сега, Нела то страдат изчадията ...

149

Шоп

преди 4 години

Ами като са ти смотани гените, ле ядеш по-малко и няма си ги предаваш, бе голтак!-------Ами ще ям колкото ми е кеф - личният ми комфорт ми е по-важен от мнението на психопат като тебе. Мда.... И гените съм си ги предал вече - няколко пъти. Ти ла пай добавки и мисли тепърва за предаване на гените.

148

Анонимен

преди 4 години

Не трябва, ама не трябва и да забранява!

147

Анонимен

преди 4 години

Кевин Йукилис, който написа в Twitter, че "дължи цялата си кариера на хората, които се подигравали на теглото му".Точни! Дава добър пример - ако не е бол подтикнат от обществото, сега щеше да е 200 килограмов алкохолик на социални помощи!

146

Анонимен

преди 4 години

Грозни са! Те, ако не са виновни, че са дебели, не са виновни, ме са и грозни, ама аз с нишо не съм виновен, че да ме карате да лъжа!

145

Анонимен

преди 4 години

До шопАми като са ти смотани гените, ле ядеш по-малко и няма си ги предавал, бе голтак!

144

Анонимен

преди 4 години

Трябва! Вземат се стегнат малко, а не да грозят пейзажа! А и да плашат по-високи здравни и за две места в самолета!!!!!

143

Анонимен

преди 4 години

Никй не харесва дебелаци! Нииикий! Това, че в България е модерно, да управляват дебели чичета, означава, че страната за нишо не става ... САЩ и той за това СЕР проваля .. защото го управлява дебело чиче ...

142

Анонимен

преди 4 години

До 137Ще правя, каквото реша, така че МЛЪКНИ!Работя във фирма, в която тъпчем разни дебелац с евтина храна и сме изградили такъв Чейн за доставка и маркетинг, че са пристрастени още преди да са опитали продуктите ни. И да, ще се подигравам на клиентелта си! И ше правя печалба от това. А шефа е на подобно мнение - Не съм виновен, ме са пpаcета!. Същия има инвестирани и пари във верига фитнеси, така че, за него все е печалба!Майната им на дебелите! Като Бенин харесва, да си стоят вкъщи!

141

Анонимен

преди 4 години

Отделяш си време и пари,консултация с диетолог и си избираш спорта.С малко воля и старание нещата се получават!Но от дивана с хитри приказки,чипс и дистанционно в ръка още дълги години ще пускате три пъти водата в тоалетната.

140

канибал

преди 4 години

Къде са тия охранени българи? А да бе, вярно в парламентууу.

139

до 137

преди 4 години

Май си ученик,ама като идеш да работиш някъде,гледай да не се подиграваш на шефа си открито и да не му кажеш:,, Дреме ми за колегите и обществото", мисли си го,ама не го казвай!

138

а Митьо Пищова?

преди 4 години

Митьо Пищова да не раздава кебапчета,че хората ще надебелеят!! Той като гледам хич не се притеснява,че е по ,,пухкаффф". Даже си имаше цял харем от манекенки.Сигурно са го харесвали заради огромния му шкЕембак. Така че хора разберете както се пееше в някаква чалгичка от 90-те.,, Имаш ли парички обичан си от всички"...

137

Анонимен

преди 4 години

Не знам, ама не ми пука за обществото. Аз си се подигравам, защото го намирам за смешно.