24

Съмнение

преди 4 години

Точно обратното е. Русия дава убежище на Сноудън при условие, че няма да работи против САЩ и с това да й създава проблеми. Освен това се вербува човек който може да бъде полезен с достъп до нова информация. А такъв достъп той вече няма.

23

Dedo

преди 4 години

Краварска му работа.....законите и споразуменията не са миродавни ако противоречат на морала. Напротив, императивно е да им се противостои в случаи на злоупотреба! Това е истинската демокрация. А това в краваристан е клептокрация!

22

наблюдаващотдалеч

преди 4 години

Сноъдън-"по-добре в затвор в Америка, отколкото на свобода в Русия"

21

Силвия

преди 4 години

Никога в човешката история обикновеният човек е нямал значение.Той винаги е бил използван.Няма значение смел, умен и добър.Значение са имали само богати лица. И археолозите се радват на богатите,но никой не си взема нищо от този свят.Всичко тук остава.Всички го виждат и пак от векове едно и също, а напоследък още повече в цял свят.И наивниците като този човек, Асандж и др отново изживяват болката от всичко, а останалите или се учат от тях, или бавно, мъчително и с ужас преминава всеки един ден

20

Ели

преди 4 години

Да ме прощава, но тези да ги разправят на баба ми, че не се е дал.Не се даде Асандж и си носи последствията.

19

Анонимен

преди 4 години

мНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ТОЯ ЗАЩО ИЗОБЩО Е ВЛЯЗЪЛ В цру!?

18

Ъъъ

преди 4 години

Молодец Сноудън!

17

Русофил

преди 4 години

Сноудън и Асандж вярваха като идеалисти, че човечеството се нуждае от информацията която имат за да се надигне и отхвърли хомота на глобалистическата Олигархия. По всичко изглежда, че съвременното материализирано и промито общество не заслужава жертвата им.

16

Гост

преди 4 години

Светът се самоунищожава заради алчността на богатите и глупостта на бедните да им робуват и всичко това заради идеята да се правят пари,а не е далеч денят в който ще се разбере,че парите не стават за ядене и няма да има балъци,които да робуват на психопатите,които с войните ще се унищожат и себе си.За съжаление с тези технологии сами си слагаме въжето и положението ще става все по-зле.Кой има интерес от това?Пари се печелят от проблеми,а не от решения.Създават ни проблеми и ни продават решения.

15

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Сноудън май страда от липса на внимание. Поел е по пътя на Джулиан Асандж.Най-вероятно ще свърши като него ... Сиреч ще бъде предаден в лапите на "демократичното" американско правосъдие.Изводът ?Не режи клонът, на който седиш ! Няма начин да не паднеш на земята ....

14

кука

преди 4 години

Специална служба на коя да е от т.н. велики сили има капацитет да вербова Папата да стане убеден талибан ! Аз, който съм г-н Никой, полицай със скъсани джобове и почти никаква подкрепа от държавата понякога успявам да убедя бандити да станат предатели, та руските служби нямат да могат да вербоват мушморока Сноудън !?!? ...Кажи честно, брат - само две мравки ли взе ?!? - попитал мравояда Ной .

13

Анонимен

преди 4 години

Ще има много висящи по диреците и полегнали по канавките!...Ами то и сега има.

12

Анонимен

преди 4 години

Когато мафиот, член на сицилианската мафия бъде прибран в полицията, и след това освободен, е мъртъв мафиот. Колкото и да обясняват и уверяват, че не е изпял нищо на ченгетата.

11

158

преди 4 години

Това е голяма реклама за Путин. Хем му даде убежище, хем не го направи шпионин.. Евала!

10

анонимен

преди 4 години

ЕС пазарите са пред прага на голяма депресия. Вече има наченки на стачки и демонстрации. Скоро ще има и масови фалити на мултикорпорации и банки. Хората масово ще останат без препитание и ще подгонят всички квичащи политагитаторки и подметки. Ще има много висящи по диреците и полегнали по канавките! Да драги ми политмаймуняци идва ден за разплата.

9

Анонимен

преди 4 години

И вие си вярвате на този театър, който се разиграва пред очите ви по всички медии...Всичко е илюзия и замазване на очите от истинската истина, истина, която знаят шепа хора, от които зависи дали утре ще има какво да ядете !Поздрави !

8

Victimized

преди 4 години

"Практиките на КГБ - лепят са като мухи на лаайно, на човек който сгафи"А какво те кара да мислиш, че примерно ако някой руски шпионин е в САЩ ЦРУ няма да го принуди да говори? След като точно Уикилийкс разкри подробности за изтезаванията на ЦРУ и армията в Гуантанамо. И дори тази усойница която Тръмп назначи за шеф обяви, че е за измъчванията с цел извличане на информация. Тръмп също официално подкрепя такива мерки, но лошите руснаци нали така?Не, че не са, но двойния стандарт е очевиден.

7

Анонимен

преди 4 години

Абе, всичко си е казало момчето!Иначе на самолета и право в ръчичките на тогавшния президент на САЩ - Обама!!!Имено Сноудън разкри на широката публика , че Обама подслушвал Меркел и бившия президент на Франция - Оланд!Тъй, че алтернативата му беше - или "пееш", или доживотна присъда в САЩ (а, там със сигурност щеше малко да се самообеси).Е, при такава алтернатива..., щом са го оставили в Русия, значи е "пял до прегракване"!-))))))))))))

6

това е по-интересно

преди 4 години

Около 200 пистолета Макаров и близо 50 автомата са изчезнали от оръжеен склад на МВР в столичния квартал Захарна фабрика.Има данни, че посегателството е станало по времето, когато шеф на СДВР е бил сегашният вътрешен министър Младен Маринов.СГП е започнала разследване, което забележете-се води в СДВР. Излиза, че Столичната полиция, която отговаря за сигурността на пистолетите и автоматите, трябва да разследва сама себе си.

5

Анонимен

преди 4 години

Практиките на КГБ - лепят са като мухи на лаайно, на човек който сгафи, а ако искат да вербуват някой, който не сгафил, принуждават да го стори !