15

Анонимен

преди 4 години

До VictimizedМи да видим... малко ме съмнява

14

-|-

преди 4 години

Поредната дойна крава.

13

ЕЕ, ЧУДЕСНО

преди 4 години

Щом ще следва примера на троновете, значи ще сложат много секс сцени и със софт порно от по 30 мин средно на всеки епизод и той като троновете ще грабе 1000 награди за най-добър сериал, ще се бута за най-великото нещо, блеещото стадо ще точи лиги и ще убеждава други от блеещото стадо да го гледат, че е много голям хит...

12

Пешо

преди 4 години

Силмарилион е една изключително малка и изумително красива книжка... сравнена с другите произведения на автора. Може би защото е издадена посмъртно от сина му, няма значение това. Дано екранизирането и подобаващо на тази красота на историите в нея. Помня, че имаше няколко много тъжни и ... красиви. Дано се справят добре.

11

Горан

преди 4 години

Ако е по "Силмарилион" ще е супер!

10

redordead

преди 4 години

до 9, ти можеш ли да четеш - "Новата телевизионна адаптация ще е за събития преди "Задругата на пръстена"." - ясно е казано, че историята няма да дублира тази от трите филма!

9

Анонимен

преди 4 години

Мисля че ако историята е същата както във филма няма да има смисъл да се гледа сериала. Може би е предвиден за хора които не са гледали филма и не са чели книгата.

8

Анонимен

преди 4 години

филма беше добър,но ако сериала е скучен като игра на тронове да не се хабят.

7

Victimized

преди 4 години

"Направете Силмарилион ... ква е тази глупост ся?"Всъщност, този сериал ще е по Силмарилион, понеже ще описва събития през цялата 2-ра епоха, за създаването на пръстените, за възхода и падението на Нуменорците, предците на кралете на Гондор и Арнор и следователно Арагон.Просто статията е така написана понеже хората знаят повече за Властелина на Пръстените, но сериала няма да е по тази книга.

6

Анонимен

преди 4 години

До 4Що ти не се ли опитваш да правиш пари постоянно :) или викаш тез злите капиталисти само се чудят как да източат още :))))

5

Аз

преди 4 години

това е най-големия филм в жанра за всички времена! Дано не развалят усещането от него след този "сериал" !!!

4

Анонимен

преди 4 години

До ГоранЕ как бе, пари трябва да се правят непрестанно....

3

Анонимен

преди 4 години

Направете Силмарилион ... ква е тази глупост ся?

2

Анонимен

преди 4 години

Не съм фен на продукциите на Нетфликс, затова се радвам, че друг ще поеме сериала. Поне Амазон може би ще се доближат до трилогията на Джаксън, която създаде. Ако не друго с бюджет от 1млрд ми е трудно да повярвам, че нещо ще се обърка и ще рискуват толкова много само...

1

Горан

преди 4 години

Да, само дето е малко излишно...