15

Така е ..

преди 4 години

Поредното доказателство че възрастните и децата са на един акъл.

14

Ти да видиш..

преди 4 години

Аз съм пенсионер и не знам жена ми къде крие парите и златото. А това дете знае.

13

до 12

преди 4 години

Не се ядосвай за парите минала си леко.Мене като ме обраха майсторите на покриви с 3800 лв. и покрива тече а казаха 360 лв. в началото за да ги пусна да ме рекетират а полицията и прокуратурата казаха, че нямало престъпление защото съм ги дал доброволно!Е можше и да не ме изхвърлят в Бидони в Негован ама ме заплашваха иначе бих ли им ги дал.

12

Анонимен

преди 4 години

МАЙСТОРИТЕ НА ПОКРИВИ СА МНОГО НАГЛИ !МВР и Прокуратура казват, че няма престъплениеТе сега са заети с Хакерите

11

Анонимен

преди 4 години

и за какво да се оплаквам в полицията? какъв ще е резултата ? вчера ме обраха в тролея. 30 лв - лекарства да си купува с тях крадеца! да не би да сложат заради нас по 1 полицай във всеки автобус ,трамвай или тролей? пред всеки дом - полицай? и ако хванат някого - какво ? точно нищо. скоро няма да можем да ходим по улицата спокойно, път ще им правим, ще им се кланяме и сами ще им носим портмонетата си. станаха повече от нас.

10

Анонимен

преди 4 години

Има много хитри и ловки измамници, но чакам да ме накарат да си метна парите през прозореца, лично мен....Едва ли. Възможно е, както и при обирите на апартаменти, първо да се проучват жертвите. Примерно, че е възрастен с деменция и с деца в чужбина, които му пращат пари. Или, както в случая, че в жилището има пари и ценности и точно кога детето ще е само там. Другият вариант е наистина да набират много произволни номера, докато попаднат на случайна жертва.

9

Анонимен

преди 4 години

Реалността е, че измамените са хора на всякаква възраст, вкл. и млади хора, които след измамата си мълчат и не подават жалба от срам, че са били измамени, а само възрастните подават жалба. Затова се шири напълно погрешното мнение, че само възрастните са жертва на измамниците. Познавам трима, които бяха измамени когато бяха на 30-35 години, а се имаха за голяма работа. Не се оплакаха на полицията.

8

бла,бла

преди 4 години

До До 3 бла,блаВсеки може да бъде измамен. Има много хитри и ловки измамници, но чакам да ме накарат да си метна парите през прозореца, лично мен. Лек и успешен ден!

7

Анонимен

преди 4 години

Че нали бандата висши милиционери се хвалеше..била изловила всички измамници със скъпи имоти бе!Или пак ги пусна да заработват като ония са си платили богато и пребогато!

6

бла,бла

преди 4 години

Сигурно преди 30 години проблемите са били други. И дори да е било светло, прекрасно и чудесно, сега живеем в настоящето. И да ти кажа, не вярвам хората да са били много по-умни, защото хора, които преди 30 години са били на 20-30 години, сега също мятат пари през балконите.

5

До 3 бла,бла

преди 4 години

Интересно ми е какво ли ще плямпаш, когато и теб те измамят? Виждал съм такива плямпала колко били велики и как тях не могат да ги измамят, а после мълчат като нaс рани, когато и тях ги измамят. Всеки може да бъде измамен, независимо колко е умен..

4

До 3

преди 4 години

Преди 30 години това не можеше да стане ако е имало такива случай измамниците дълго търкаха наровете в пандиза сега ги изкарват социално слаби

3

бла,бла

преди 4 години

Става въпрос за дете. И все пак след толкова писания по медии и репортажи по телевизиите, с ясно описаните схеми на измами, хората продължават да хвърлят пари през тераси и подобни глупости. Ами, как да кажа, такъв народ си заслужава и това, че си е изхвърлил всичко през прозореца, заслужава си и управниците и т.н. Няма на кой да се сърдят освен на себе си. Дано някога се осъзнаем, пожелавам ни го, макар да не го вярвам!

2

Анонимен

преди 4 години

Все такива (хубави) новини кой измамен кой обран кой пребит явно прокуратурата трябва да се закрие то с нея и без нея все същата

1

Анонимен

преди 4 години

Малииии ... Аз ако съм, ще изхвърляни детето. Ше го оставя в някое сиропиталище за месец-два, че да се научи, кретенчето смотано!!!!