55

Иванчо от втори Б

преди 4 години

До Скептик 61Мъ що съ чудите ваша милост? Международното въздушно пространство е въздушното пространство но НАТО.

54

Кракра

преди 4 години

Международното въздушно пространство над ,,Балтийско море"е въздушно пространство на НАТО и понеже станаха много провокации от страна на НАТО някой ден ще се получи фал като в Естония.Пилот без да иска ще натисне копчето и ще стане една за чудо и приказ.Нали така стана миналата година испанец изстреля ракета по руска територия и моментално отлетя за Мадрид.Добре,че ракетата падна в ненаселен район.Та така,защо си мислите че грешка не е възможна.Руснаците също могат да сбъркат.

53

летецвсемпиздец

преди 4 години

"Двата изтребителя Су-27 са били ескортирани"Натуфците правят РЕСПЕКТ на СУта.Това е вярно. БОЙТЕСЬ,СУКИ!!!

52

бай ганю

преди 4 години

че кой друг освен Миша и Вова за поредн път да не са наясно с правилата?дори и да са наясно с правилата те нямат навик да следват правила

51

Скептик

преди 4 години

И аз се чудя що е то въздушно пространство на НАТО.

50

Морски

преди 4 години

Параноята тресе здраво НАТО.

49

Боби

преди 4 години

До ПроСоТо"..И за последно:-Що за "боен строй" демонстрират обектите?..Нещо като циркаджийско шоу-единия наляво,другия на дясно?.."Ами има една такава ефектна маневра под определен ъгъл изглежда че самолетите ще се сбъскат но не те се "разпускат"/отлитат пресичайки курса на другия самолет - номера е че самолетите летят много близо но един зад друг и за това се разминават.Е два МиГ-29 на Фанбъро не изпълниха правилно тази маневра преди 15-20 години и имаше зрелищна катастрофа.

48

ПроСоТо

преди 4 години

До Бобидраги,кротни са докато е време!..Не вдяваш май какво пиша...И за последно:-Що за "боен строй" демонстрират обектите?..Нещо като циркаджийско шоу-единия наляво,другия на дясно?....пак ти казвам:-КОМЕНТИРАМ "СНИМКАТА"НЕ "Су"-тата!..аде със здраве!

47

Боби

преди 4 години

До ПроСоТо"и не,НЯМА пряка слънчева светлина отзад,която да маскира обектите!"Имаме купести облаци бяло сивиимаме не пряка светлинаако условно слънцето е зад фотографа щяха да се виждат повече детайли на самолетитено не се виждат толкова детайли на самолетите значи слънцето условно е пред фотографа и детайли не се виждат защото на Су-57 камуфлажа е от сиви тонове и за това е направен да срива детайлитеПървите прототипи на Су-57 имаха на гърба си малък стилизиран самолет на сив фон!

46

ПроСоТо

преди 4 години

До Бобизнам пристрастията ти.Но тук коментирам СНИМКАТА,НЕ "Су"-тата!и не,НЯМА пряка слънчева светлина отзад,която да маскира обектите!

45

смешко

преди 4 години

До Анонимени като свали и падне некое атомно оръжие в Литва и сравни със земята цялата прибалтика, после кво. *** ли си, нали е ясно че ако открият огън означава обявяване на война.

44

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Русия иска да търгува,иска спокойствие.Абе льoльo влезте в час! Какво ще търгува Русия?"Ето ПОРЕДНИЯ ЧУКЧА ПИСАТЕЛ А НЕ ЧИТАТЕЛ1. РФ произвежда и продава повече зърнени храни от предишния лидер ГМО САЩ(с 35% повече за 2018) - това перо е по-голямо от перото с оръжията2. Газ и петрол в момента генерират 30% от износа на РФ3. РФ се ориентира от години вместо суровини да изнася полуфабрикати пример вместо дървесина - рулони с хартия готова за разкрояване и производство(по-скъпо)

43

Боби

преди 4 години

До ПроСоТо"Но тя никога не затъмнява обектите! така че за някакъв ефект"1. Още от 80 години САЩ започнаха да ползват сиви цветове за маскиране на самолетите на фона на облаците2. след това дойде дигиталния камуфлаж3. СССР/РФ до скоро ползваше сетло синьо, бяло и светлосиво за камуфлажи4. Дали затради покритието тип стелт, дали заради друго в Су-57 сивите нюанси преобладават във камуфлажното покритие...

42

ПроСоТо

преди 4 години

До бай Ставрисигурно до гроб ще го споминяш бай Ставри!..Колко лазарника изкара при него?Държеше ли се добре с теб,или та шамаросваше с повод и без повод?

41

Боби

преди 4 години

До ПроСоТопише:-Снимка Ройтерс"...КОЛЕГА РОЙТЕРС ПРЕДИ ГОДИНИ(КАКТО И CNN) бяха много уважавани медии. Но след 2000 година... Просто нямам думи. Ройтерс, Блумбърг, CNN, ABC и прочие чуя ли че раздухват някаква новина започвам веднага да ровя нета за алтернативна информация.Друго защо смятам че е полупрофесионален апарат. Ройтерс е ПОЛИТИЧЕСКА МЕДИЯ а тази снимка е от последния МАКС 2019(тогава беше облачно) за да снимаш самолети ти трябват наистина ПРОФЕСИОНАЛНИ апарати, ненужни за политика

40

Анонимен

преди 4 години

Шведските Грипени са предатели. Кой ги е пуснал да провалят евроатлантическата акция? Шведските Грипени са русофили и само русофили ги карат. Нали нашите натовци и либертарианци разкриха шпионския русофилски скандал с Грипените?

39

ПроСоТо

преди 4 години

До Бобипише:-Снимка Ройтерс"..Искаш да кажеш,че една такава световна агенция ще разчита на случайни снимки от случайни туристи,снимащи "полупрофесионално",които случайно са се намирали на място,от което се вижда как летят самолетите?Сериозно?!и за твое сведение,защото явно си нямаш понятие от фотография:Няма "бърза бленда"!!!!Блендата определя количеството светлина,минаващо през обектива,а "БЪРЗИНАТА" си е отделна "джаджа"..Но тя никога не затъмнява обектите!така че за някакъв ефект н

38

Анонимен

преди 4 години

Изтребители на НАТО прихванаха два руски самолета край Литваи руснаците са избягали като бити ***!

37

човек

преди 4 години

Наскоро имаше случка в която два руски изтребителя се сблъскаха.Добре че пилотите оживяха! Че и самолетите бяха леко ударени. Почти като ПТП между две МПС-та.Дано са имали ГО.Естествено е за американските пилоти да се притесняват.Те са професионалисти, рискуват живота си само в бой.А ей така само за купона да треснеш някой без да има сериозна причина, никак не е успокоително, да не говорим че е непрофесионално. Но, самогонът е лош съветник!

36

Боби

преди 4 години

До наблюдаващотдалеч"Спестено е, че р00сия се е извинила за грешния курс и е обяснила това с все още неусъвършенстваната си GPS система. Откакто р00сия се опитва да ползва собствена навигациона система, навлизането в чужди територии е честа практика. И благодарение на великодушиета на запада, все още няма свален р00ски самольот"ЕХ ЕКСПЕРТЕТези самолети имат АВТОНОМНА НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА с РАДАРНА(първична и много точна заради цифровите карти) и ГЛОНАСС(Вторична бърза и удобна) корекция