110

Това е работа на ЦРУ

преди 4 години

Пуснали са вируса за да изтреби ***. Венсеремос ;)

109

Щом Блядовете кажат

преди 4 години

Няма страшно!Положението е яко натопорчено!

108

Кина

преди 4 години

Като ми кажат: "Не бой се, знам, че веднага трябва да се спасявам "

107

Боби

преди 4 години

До Анонимен"те така успокуяваха и след взрива с ядрената ракета , ама накрая се оказа ,че съседните градове са облъчени."АМА ЧУКЧА ПИСАТЕЛ ПРОДЪЛЖАВА ДА НЕ МИСЛИ1. Ядрения реактор на Ченобил е имало 160 ТОНА Активно вещество УРАН, Плутонии и сума ти други изотопи2. Цялата ракета Буревесник е 3-4 тона преко сили а във въздушния атомен двигател едва ли има повече от 15-20 ГРАМА АКТИВНО ВЕЩЕСТВО3. нивата на естествения радиационе фон са скочили за половин час 20-200пъти което е НИЩО

106

Анонимен

преди 4 години

те така успокуяваха и след взрива с ядрената ракета , ама накрая се оказа ,че съседните градове са облъчени.

105

Боби

преди 4 години

До Смерть России, АнонименПОРЕДНИТЕ ЧУКЧА ПИСАТЕЛ НО НЕ ЧИТАТЕЛ И ОПРЕДЕЛЕНО НЕ МИСЛИТЕЛ1. Лабораторията е в Сибир2. Оня ден там заваля сняг3. Някой си е донесъл газова бутилка и печкая да се стопли = Пожар4. Вие ИНТЕЛИГЕНТИ си мислите че може в био лаборатория да се сложи печка и то на газ - в тези лаборатории се влиза след процедура по обеззаразяване дибидюс гол и така се излиза. Пожарът е бил в зоната на администрацията вероятноАман от хора които първо приказват а след това мислят

104

Смерть России

преди 4 години

След като отровят целия свят с простотията и некадърността си подчовеците ще го отровят радиационно и биологично.

103

Анонимен

преди 4 години

Те винаги казват, че няма проблеми. Ще видим след седмица като се обезлюди Сибир какво точно са изтървали :)

102

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Много ми харесва как дават минусчета на всеки коментар за Чернобил сектантите русофили." Много ми харесва как сектантите които не са русофили се отнасят към ПРОДЪЛЖАВАЩАТА АКТИВНА АВАРИЯ ВЪВ ФУКУШИМА!от 6 реактора3 са СТОПЕНИ и бълват радиация2 са ПОВРЕДЕНИа последния реактор е ОБЛЪЧЕН защото вторичните системи на 6те реактора са общиЯпонците 2020 вече няма къде да складират радиоактивната вода и искат да я излеят в океанаХайде Хапнете оригинално Суши от Япония а!!!

101

Анонимен

преди 4 години

Много ми харесва как дават минусчета на всеки коментар за Чернобил сектантите русофили. Да бяха получили радиационно отравяне в Чернобил, та да видят какво са изпитали горките хора там. Или да бяха умрели от глад в Украйна. Тогава нямаше да са толкова русофили ако бяха на мястото на горките хора.

100

Анонимен

преди 4 години

Да не стане Чернобил част две?

99

Анонимен

преди 4 години

Руските вируси са полезни, особено за българските русофили. Щом са руски българският русофил ще ги консумира незабавно.

98

другарите от кремъл

преди 4 години

Спокооо вирусите имат номер и всички са налице.

97

ох

преди 4 години

Тея няма ли кой да им забрани да си играят на оръжия и вируси? Опасни са за себе си и за околните. Иначе се пъчат и демонстрират мощ, а в действиетелност са прехвалени и некадърни. Радиация, вируси...докога бе другари?

96

Анонимен

преди 4 години

В Кремльово Жужето Пyтляк ако не взриви нещо то не му се пише за цял работен ден.

95

Анонимен

преди 4 години

Пияните мypзилки не могат да си опазят нито ядрените оръжия нито биологичните такива. За тях е очень харашо да тестват ядрени оръжия в града чрез пияни на 6 промила учонье.А сега взеха да им гърмят и биологичните. Нямат какво да се лъжем в цяла Русия извън големите им градове нямат какво да ядат и е пълна шмрад мизеерия и наркомания защото болното жужде все оръжия са му в маленкая кратунка.

94

Анонимен

преди 4 години

Пияните *** не могат да си опазят нито ядрените оръжия нито биологичните такива. За тях е очень харашо да тестват ядрени оръжия в града чрез пияни на 6 промила учонье.А сега взеха да им гърмят и биологичните. Нямат какво да се лъжем в цяла Русия извън големите им градове нямат какво да ядат и е пълна шмрад мизеерия и наркомания защото болното жужде все оръжия са му в маленкая кратунка.

93

Анонимен

преди 4 години

Да бе, вЕрваме ви. И за Чернобил беше така, и за Курск...

92

Анонимен

преди 4 години

Руските вируси са като руската радиация - безвредни даже леко полезни

91

NN

преди 4 години

Ако бяха излезли , щаха ли да кажат?