64

Мл.

преди 4 години

2 млн. евреи говорят "руски", т.е. диалектен Български което означава, че Българския език е майчин на четвърт от евреите и на 90% от руснаците.

63

Анонимен

преди 4 години

Я, специалистът по македонска история пак се е изакал.

62

Пенчо

преди 4 години

Да се прави разлика между семити и ашкенази!

61

Анонимен

преди 4 години

А че ние сме насила славянизирани по Византия за това сега езика ни е близък до туския иначе още щеше да се говоти на огурски език

60

Анонимен

преди 4 години

Евреи са се преселили от СССР в Израел по времето на Елцин. Помните ли кога бяха великите демократични времена на западната марионетка? Помните ли пуча?

59

муспи

преди 4 години

До Анонимен - Не е езика важен, и в САЩ нег$ите говорят на английски, важно е генетическия произход, раса, етнос и абонамент за служба на дявола яхве.

58

Пешо

преди 4 години

Близо два милиона рускоезични евреи са предпочели да живеят в Израел в постоянен конфликт с арабите, но не и да живеят в Русия. Какво ви говори това???

57

Анонимен

преди 4 години

Факт. Вярно е. Руският много върви в Йерусалим.

56

ПроСоТо

преди 4 години

До ПроСоТоабе МЕНТЕ,толкова ли не разбираш че така само дишаш прахта на оригинала?

55

Анонимен

преди 4 години

А така евреиския алианс Русия САЩ Израел че от няма и къде и Турция и Саудитска Арабия се заформи.Тия дето все реват че Русия ги освобождавала така и не проумяха че путинска Русия не е онази царска Русия.Путинска Русия е източния еквивалент на САЩ другата империя на злото и е съюзник на Турция а не нейн враг.Тоя еврейски алианс е срещу целия останал свят в името на неолибералната фашистка диктатура и вождизъм.Ей за това и Мъдьонката Паси пак изпълзя от леговището си, вече се чувства много мощен.

54

Дядо Соци

преди 4 години

До Анонимен 47 Спуках се от смях. Имаш страхотно чувство за хумор.Браво !

53

Разведчик

преди 4 години

Това изказано твърдение ми навява мисълта,че много скоро "зелени човечета " ще плъз-нат и из Израел...

52

до русия психиатрия

преди 4 години

*** Не е ли още предложил С-300 или С-400 на израелците?----------Ами, след успешното нападение над най-голямото в света нефтено хранилище в Саудитска арабия от наколко дрона, опашката за "Панцер", С-300 и С-400 неминуемо ще се увеличи, за разлика от скъпата и прескъпа, но доказано неефективна "Пейтриът"!Тъй, че не се тревожи за продажбите на ВПК на руснаците...-))))))

51

рфл

преди 4 години

Путин е създаден като политик от равин Берл Лазар.

50

Анонимен

преди 4 години

Абе и тоя ли Слънчаса бе. Абе не вервам у Москва да са толко високи температурите. Кви руснаци са го подгонили при юдеите. Кой руснак ще издържи на тоя гнет при цонистите. Май за да ги гали с мекото перо причината е финансова. Мисли си да върти търговия с евреи. Само който не им ял попарата само той ще върти търговия с тия. Да му кажа как дядо ми са го прецакали евреите преди 70 години. Изгубил е няколко милиона. С тия вземане даване да нямаш.

49

Русия=Психиатрия

преди 4 години

ПутяНе е ли още предложил С-300 или С-400 на израелците? Напоследък където и да отиде, първото нещо което казва е "Искаш ли С-400?"

48

Анонимен

преди 4 години

И нашите български организации в Европа са се противопоставили по тоя въпрос като Г.Димитров ги отсвири тия ХХ и ГГ/ХХ/още на Лайпцигския процес по този важен световен въпрос,че още ни от една точка на света българин както и България не е участвала във войната с войска дори как единични участници от страни пребиваващи по разни причинина в туй число от оста на страната на ХХХХ за която ни приписаха,че още евреи сме спасили макар че от тяхна страна ги разгласили как ционистки мъдреци по дневници.

47

Анонимен

преди 4 години

А Турция кога ще стане?

46

Анонимен

преди 4 години

Стига с тези прозрения.Има си врачки за тези неща.Той да вземе да се засрами, че на неговите години Ленин отдавна беше в Мавзолея!

45

юбералес

преди 4 години

Вместо да ближе евреите отзад, да вземе да се сети че днес е 80-годишнината от нахлуването им в Полша.