8

Щерю

преди 4 години

Находка ще е, ако намерят нещо истинско по магазините за храни...

7

Анонимен

преди 4 години

За:T.e. задържали са..."соево олио от Пулия. Откъдето е й Лео Бианки - великият мастер шеф, който през живота си освен пицар друго не е бил"ЛЕО БИАНКИ НЕ Е ОТ ПУЛИЯ! Тои е от АНКОНА!! Ти си голям Комплексар!

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Намира се. А цената която си написал от порядъка на 25-30 лв едва ли има смисъл да се коментира

5

Не са бе...

преди 4 години

До юбералесПод домашен арест е.

4

T.e. задържали са...

преди 4 години

соево олио от Пулия. Откъдето е й Лео Бианки - великият мастер шеф, който през живота си освен пицар друго не е бил.И, ей така, между другото, освен, че "зехтинът" ще се продава в местни ресторанти и кафета се казва, че ще се продава в складове на едро... Тия складове на едро дали продават в Италия? Едва ли.Та, зехтинът у нас няма нищо общо с оригиналите. Нито шоколадите, нито уискито, нито дамската козметика, нито трайните колбаси. Всичко е втора ръка, щом е за Централна и Източна Европа.

3

За Тоскана друг път

преди 4 години

В България половината зехтин е менте. Дори в големите вериги. Или поне не е студено пресован Extra Virgin(за да носи това наименование трябва да е първа и единствена механична пресовка). А е най-долно качество, получено с термична и химическа обработка. Вместо това, което пише на етикета. У нас няма експерти.И да го купуват в Тоскана, това е за заведенията за туристи. Местен тосканец не можеш да го излъжеш със зехтин.Все едно да излъжеш смядовец с луканка или боб, самоковец с компири и т.н

2

юбералес

преди 4 години

Вкарали мошеника в затвора? -пустите италианци, станали прусаци

1

Анонимен

преди 4 години

А дали някъде в България може да се намери зехтин който да не е фалшив или поне да не е разреден? Едва ли. Не само че всичко е фалшификат ами го продават и по 25-30 лева бутилката.