75

Анонимен

преди 4 години

Абе всеки блее за горките бедняци от страните от Третия свят,че имали природни проблеми,войни,или непрекъснати конфликти и какво ли не,САМО ИМА НЯКАКВО ТАБУ ВЪРХУ ДВА ПРОБЛЕМА,ОТ КОИТО ОСНОВНО ПРОИЗТИЧА И МИГРАНТСКИЯ - МЪРЗЕЛА И ПЛОДЕНЕТО КАТО СКАКАЛЦИ И ЧЕ ТЕЗИ ДВА ПРОБЛЕМА СА ЯВНО ГЕНЕТИЧНО ЗАЛОЖЕНИ В ТЕЗИ НАРОДИ!Решаването на тези два пробема може да стане само от самите тези народи,А ОСТАНАЛИТЕ МОГАТ САМО ДА ИМ ПОМОГНАТ,КАТО ОГРАНИЧАТ ИЗЦЯЛО МИГРАЦИЯТА И ПООЩРЯТ МАЛКАТА РАЖДАЕМОСТ!

74

Анонимен

преди 4 години

ще идат на гурбет

73

Ахой

преди 4 години

Що ли. Сигурно щото у САЩ могат да паразитират върху социалната система, а във Венецуела ще трябва да работят

72

Жеков

преди 4 години

А защо отива в САЩ а не във Венецуела? Това немога да разбера.

71

Анонимен

преди 4 години

То не е задължително всеки да оцелее. В природата няма такъв момент. Според еволюцията, оцеляват по-приспособените. Гадния Кадафи искаше да им строи пречиствателна станция за морска вода с ядрен реактор и да спира цветните интелектуалци, но Запада реши, че без него ще правят повече пари от петрола им. Да компостират трупове в Сахара, Кашмир, Мексико... Има шанс да се докара населението до 1 милиард.

70

Анонимен

преди 4 години

Какви климатични промени ви гонят. Хорхе просто иска да живее в САЩ. Нищо не се е променило в климата. Ама те като се множат като мишки от къде ще дойде храна?

69

Анонимен

преди 4 години

Заради климатичните промени 1,5 млрд. мигранти. Къде ще отидат?- държавата да им даде някакви пари или рента та да засели с тях запустелите ни села-че сега гледкато освен че е тъжна става вече и престъпно-страшна

68

do 136

преди 4 години

географията е за такива зомбирани като тебе - минават организирано с автобуси на нпо-та, които ние финансираме, както могат с автобуси така ще им намерят кораби, що не искат в канада,цяла латинска америка с аржентина, бразилия, огромен континент що така го подминават,в исландия и гренландия дори живеят и не са тръгнали да се местят, мексико що ты го подминават, навсякъде климата си е нормален, само тъпите ви глави не са нормални. Сега ООН ще приеме и тях с бежански статут ама вместо да протестирате вие ръкопляскате, ако да работите срещу себе си, за интересите на една шайка.аман от ***.

67

Видял

преди 4 години

Бях в Хондурас-климатът,природата им е супер за туризъм.Но туризъм няма!Няма и да има,защото климатът е единствения плюс на тази държава.

66

axa

преди 4 години

Каквото и да правят демократите пак ще изберем Тръмп и едното е точно защото излезе от парижкото споразумение направено да пълни джобовете именно и само на демократите и на никакъв климат, а онова болното момиче защо не го вземат социалните, с това ли трябва да се занимава ученик, а всичките изкарани ученици на "протест" там някой съди ли училищното ръководство. Нашите деца не са инструмент за политически цели..

65

Дъ Клаш

преди 4 години

Ще отидат в Америка латиносите квито и стени да прави Дони и Момчил Калифорния вече най-гояоримият език е испански.

64

Анонимен

преди 4 години

"А колко българи са искали разрешение за работа за Русия през последните 15 години?"Ще се учудиш че никак не са малко... но не, в Русия имат кой по-евтино да им мие тоалетните, а и проституките са им по-евтини, тъй че *** му увисна сАполя и ходи към Германия. Виж, за хората с нормални професии има нормални работни места с приятни заплати.

63

Анонимен

преди 4 години

"Виза за САЩ сега се взима по-лесно отколкото преди 30 години"Ама за САЩ сега трябва ли виза да се взима след 30 години евроаталантизъм и американско партньорство? САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спаза ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори?

62

муахаха

преди 4 години

новото й име е Grumpy Greta, т.е. Сърдитата Грета, на която Света й е виновен - отнели сме й детството и сме я принудили да стане Активен Борец за Комунистите и Глобалисто от ООН

61

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИма много българи които успешно са се реализирали в Русия, но като цяло България е туземна колониална територия на САЩ и Запада и българите както африканскит *** от колоноиоте някога ходят да мият улиците и тоалетните с САЩ и на Запад, близо 2 милиона българи слугуват и вършат черната работа на Запад защото в България след 30 години американско патньорство е такава мизерия, че ги чака гладна смърт ако не отидат да мият улици или да берат ягоди.

60

Анонимен

преди 4 години

Сигурен съм на милион процента, че ако сега Латинака Америка и САЩ си разменят териториите и населенията, след не повече от 50 години емеграцията ще е в посока Южна Америка. Същото е и с Европа и Африка. Не е до териТория, а до акъл. Ако си *** на амеба, фори и в рая да живееш , ще му намериш косири и ще тръгнеш да емигрираш в ада.

59

Анонимен

преди 4 години

Работя от 7.00 до 14.00 със три почивки 20мин 60мин 20мин. 3600 или 3900 евро на месец БЕРЛИН

58

6

преди 4 години

Веднага трябва да вземем 25000 африканци от корабите. Имаме 500 големи къщички за гости с басейни, в които спокойно може да живеят по 50. Освен това имаме много незадоволени жени, които паркира джипове по тротоари те около магазините, минават без да гледат стоп и правят птпта. Те веднага ще се възползват от ***. Даже и мъже имаме такива. Затова ни трябват мигранти да ги обслужват да има мир и спокойствие.

57

Анонимен

преди 4 години

Затова са санкциите! да засилват нестабилността!!!!!!

56

Анонимен

преди 4 години

Ами това е положението! Очевидно англо-саксонците са на върха на цивилизацията в днешни дни. Всеки напира да отиде в техния рай и да цъфне и върже, по възможност на социал.Русия има безкрайно благоприятни условия за живот, които с напредване на глобалното затопляне ще стават все по-добри, но странно защо никой не напира да емигрира там..,Социалните помощи и либералното за емогриране законодателство ще вземат да се окажат доста пагубна политика.