90

Анонимен

преди 4 години

Боже опази България от комунисти като 91-Пенсионер!Този наистина е запаметил яко животът през Татово социалистическо време в което постоянно се натрапваше"какво е свършено и какво ще се свърши"и де факто видяхме и виждаме и днес на какво приличаме и как интелигентните общества ни се отдалечават напред,а ние се"наслаждаваме"на червени"постижения"от трибуните и микрофоните!Този 91-ви доказва,че симпатизантите на ГЕРБ са червени неориентирани индивиди!Къде е България в ЕС бе умник с тези постижения

89

Анонимен

преди 4 години

Конграчулейшън,пенцио!Напред към задни бъднини!

88

Пенсионер

преди 4 години

Борисов си е Борисов. Голям държавник, признат и в Европа. Промени държавата.България е строителен обект, както беше обещал.Пак ще го изберем.И не мислете че всички пенсионери ходят на Бузлуджа и на Копринка.Има и такива които са си с акъла и не дават пари на тел. измамници.

87

бисери

преди 4 години

Вземета я жената на работа.И майка ми беше една ревла....

86

Анонимен

преди 4 години

6 метра плат само за ризата му , това е разсипия

85

ББ

преди 4 години

Спах много убаво щото вечерта ударих неколко белота, опрасках Лила, изедох половин прасе, уригнах се , изпърдех се и ме ктана много добре

84

Анонимен

преди 4 години

Докато кметовете получават нетрудови по незаконен или неморален начин доходи ,позитивната кампания е само за ръководители им ,закононарушители и бездействащи контролни органи.

83

Анонимен

преди 4 години

Цялата му кариера на Борисов мина с лентички , проект Лентичка Няма да е лошо да почнат да му викат Боко лентичката

82

жени ГЕРБ

преди 4 години

Добро утро господин Борисов. Как спахте?

81

браво

преди 4 години

Бойко разпореди да си казваме добро утро всякя сутрин да 12 часа.

80

Анонимен

преди 4 години

ако в тая територия българия живееха нормални хора тоя отдавна да е минал през народния съд

79

Анонимен

преди 4 години

тоя изтъркан номер с ленторязянето дали пак ще сработинищо чудно при 80% ***.билчета

78

Радослав

преди 4 години

Ако с рязане на ленти ставаше - България вече щеше да е новия Китай! Я по добре питайте Баце защо неговите евродепутати не поискаха добавка към плана Макрон - Германска фирма да плаща Германски заплати навсякъде? Как една и съща фирма за една и съща дейност в Германия дава 10 евро на час, а в България дава 10 стотинки? Ето там е разковничето, че ние сме белите роби на Европа! Че от нашия труд се формират част от големите заплати в Европа! Питайте го, да видим как ще ви се блещи насреща!

77

Киря Параходя

преди 4 години

тикве батко, валю че дига цената не бендзина пак, не мое си платим ризервоарчето на яхтата брат. дай нещо да нарежем за скрап че глад майка глад.

76

Така е

преди 4 години

Много *** човек ни "управлява". *** и самовлюбен в простотията си.

75

V

преди 4 години

Пак предизборно откриваме завод който отдавна е открит и си работи. И на евроизборите правеше така тиквата.

74

Анонимен

преди 4 години

Простотиите ги оставете за него...

73

Анонимен

преди 4 години

Трольо, пак оплеска опорките - по "интелектчето" ти личи, че *** е закъсала с парите; нищо де - и с повечко дасе изръси, пак няма да поумнееш.

72

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 57Ех, а какъв диктатор си е наша *** - ти да видиш Сталин!

71

Анонимен

преди 4 години

До северозапада 4Ами свиркай, бре, трольо - цял живот си свиркаш от провинция със столици Правец и Крушовица, дотирани "гигантски заводи", червеней си на спокойствие гъ..ом до богатите румънски шведи от Германията и продължавай да плашиш гаргите, че ще емигрираш във Влашко с всичките си "имоти".Защо на някой трябва да му пука за вечните просяци на България?