17

justice

преди 4 години

2009 - та остатъците от институциална експертност се изпари. Настани се форма на хиперперсонализирано управление от персони, които лесно бяха прехванати в корупционни практики и понятия като киберсигурност им беше непреводимо. Друг е въпроса, че всички системи наа всички институции се контролират отвън неправомерно, защото информацията струва пари. А на вождовете понятия като превенция са непознати. Реакцията на пожарникаря е оправдание поради необходимост.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Те тея фирми са закрите преди много време ...

15

точно мутра

преди 4 години

Гледайки снимката новина от типа "20 години затвор за ...", "хванаха мутрата ...", "нарко барон" и т.н. повече ще и отива.

14

Ибн Ал Хак Нап

преди 4 години

Кой хакна БНР ?!

13

Анонимен

преди 4 години

Защо Няма никакви претенции към Частните Фирми произвели софтуерите за Милиони ? явно продукта им е лош щом го разбиха - нещо гаранции,рекламации ? Я,кажи колко Милиона им платихте ?

12

vlady

преди 4 години

Стига с този юрист-милиционер. Юрист-милиционерите нямат място в правосъдието - подготовката им е на много ниско ниво

11

Анонимен

преди 4 години

Вече минаха два месеца... Къде са "огромните щети" от "атаката". Къде са "изтеклите данни"? Или ще си препишат заслуга, че са "прочистили" интернет от тези данни и че не са позволили, да се злоупотреби?И какви са тея глупсоти? Какво стана с конспирациите, че ще събарят правителство?

10

Анонимен

преди 4 години

КАКВА ПОРЕДНА ХУБАВА ТИКВА, ДРАГИ ЗРИТЕЛИ...

9

Шопо

преди 4 години

Абе що че го слушам тоя ! Он ако беше много умен,щеше да учи право в СУ,а не у ПУЦ за милиционери ...

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Ами виж - Батко Бойко е човек на възраст. Замислят се за наследници ...

7

Анонимен

преди 4 години

Умен е Гешев, умен. Акъл струи от него като от фонтана на НДК-то. Хвала, хвала и на школото, откъдето е излязъл.

6

Анонимен

преди 4 години

Пак ли с тоя панаир. Държат собственика на Тадгруп под ключ, защото има опастност, да не се покрие, а да си организира свястна защита и евентуално да осъди държавата. Бяха му набили високата гаранция, ама не очакваха, че ще може да се плати. Останах изненадни. Смениха си решениете.Малкият го пуснаха, въпреки, че е набедения извършител на даденото престъпление.Та чудя се, ако е такъв интилигентен и можещ хакер, дали няма да манипулира обстановката в негова полаза. Това, или вероятно е невинен.

5

ще гласуваме за Герб

преди 4 години

Главния прокурор генерал Гешев е прав и има пълна подкрепа от народа, партията и премиера генерал лейтенант доктор Борисов.

4

Анонимен

преди 4 години

Този много се е вживял в ролите си и имитира шефа си. Жалка гротеска представляват поотделно и заедно двамата!

3

Народни пари

преди 4 години

Да си кажем направо милиардите давани на всякакви специални служби с хиляди служители с големи заплати и привилегии са отишли на вятъра,тези служби и служители не работят. Нужни са съкращения и реформи.

2

Анонимен

преди 4 години

Плешо да осъди отговорния висш гербераст за това безобразие/свинчина.

1

Анонимен

преди 4 години

Държавата дълго подценяваше и зловредната роля на дайновистткия кръжок .Накрая те удариха като пълни анархисти държавните институции .Дайнов вече е гузен и негонен бяга ,всяка предница със статийки хулещи блюстителите на държавата .Дайнов е лъжеца ина прехода ,без връзките си с БКП той да е обикновен криминален престъпник и събора в Миндя го доказва.