14

Анонимен

преди 4 години

Тез къв бой ще ядът бедна им е фантазията.

13

МакарДаНеСъмИмФен

преди 4 години

евала на пръчовете! Дори склоняването за преговори вече измества баланса в позициите! Време е целият свят да си намери "топките" и да действа спрямо ФАЩ по същия начин. Ама на много места са си поставили платени марионетки та още имат инерция. Скоро- генерална промяна

12

Русофил

преди 4 години

Очевидно, Русия е обещала едно рамо за да се дуе толкова Аятолаха. Ах таз Русия, кат ней няма втора на земята...

11

Истината

преди 4 години

Евреите ползват Тръмп да натиска иранците.

10

Анонимен

преди 4 години

Ким го отсвири във Виетнам,аятоласите също,Мечо пух не го отразява,Европа го играе независима,Русия показва мускули,с Турция провала е пълен,с две думи "империята" почва да издиша!

9

Ели

преди 4 години

"Накажи простакът с мълчание".Локално чувство.В дипломацията: изучавай врагът, приеми го, изслушай му дивотиите, и изгради стратегия, и съюзи.Както казват китайците: "ако стоиш на една река достатъчно дълго, рано или дълго ще видиш труповете на враговете си..."Все пак са наследници на арийците, и са по-древна нация от САЩ.Търпение и мъдрост, и добри съюзници.Първият ход принадлежи на "хроничният *** с мания за величие", и тази е слабостта му.

8

Анонимен

преди 4 години

Защо се говори за Техеранска конференция? Защо през Втората световна война има важна конференция именно в Техеран? Защо говорим са световна война, а не знаем за света по време и след войната. Защо у нас се учи за разделянето на Германия, а не се учи за разделянето на Иран, на Виетнам, ... за границите под права линия в Африка? Защо при нас се говори за християнство, а 99% от наричащите се християни не знаят кои са влъхвите? Защо на власт дойдоха аятоласите?

7

Енгелс

преди 4 години

Недоразумението сашт май ще се разтуря вече

6

Анонимен

преди 4 години

Арогантният рижав т'ъпънар се проваля на всички фронтове!

5

Анонимен

преди 4 години

В Иран са се впрегнали да копаят бийткони. Изчислителните машини са доставени от Китай. Търговията с бийткони е легитимна и избягва контрола от съществуващата финансова система, която се контролира от САЩ и Лондон. Доларът трябва да падне като световна валута. Той няма покритие. Нито от стоки, мито от злато.

4

Наблюдател

преди 4 години

Чичсо Тръмп с перчема е голям свежар спрямо тоя с демоде брадата.

3

Анонимен

преди 4 години

Искат си скъп петрол и това е САЩ не ги мислете в момента са най-големия производител в ссвета, но за ЕС и Китай ще бъде тежко при продължителна криза.

2

ТHE Патриот

преди 4 години

Преговор с кравар е ,като преговор с пепелянка ,че няма да те ухапе:)

1

Анонимен

преди 4 години

Фейк нюз..!