11

Анонимен

преди 4 години

Мачкай Гришооо!

10

Кармазъ Сикиш

преди 4 години

А ремонт за за престъпленията на *черните*. Ремонт за притежаване на лично оръжие в къщи? До сега никой не е умрял от кибер престъпление, но стотици хора бяха убити, ограбени, бити от черните! Умните ви пречат на вас,....умнитеее

9

Анонимен

преди 4 години

БГ прокуратурата се държи, все едно вчера изобретихме интернета.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Никога! То не е е случило.Един предава доверието на бившата си, в опит за отмъщение, а вероятно и добра сума парички, а друг публикува личните снимки на обществено неизвестна жена, трърдейки, че е морално и правилно, но не намира за неморално и неправилно, да сипе куп зловсловия по нейн адрес.

7

Анонимен

преди 4 години

"Не е моя работа да давам съвети на представителите на бизнеса как и защо трябва да пазят търговската си информация."Т.е. - Аз няма да им казвам, да не злоупотребяват с личните ви данни, защото са говорим за корпорации, който са по-големи от БВПто на страната. Тях няма да ги закачаме. Сега, обаче ще вкарваме в затвора всеки 13 годишен, който е отгатнал, че 123456 е паралота за пощата на госпожата.

6

Анонимен

преди 4 години

Пак ще възложат тази "тежка " задача на Барни !

5

Анонимен

преди 4 години

"На трето място завишаване на санкциите за такива престъпления. Обикновено сме свикнали, че прокуратурата претендира за завишаване на санкциитеПрокуратурата иска, да дава доживеотни присъди, за неправилно пресичане. На тях не им пука, колко правилан и добра е работата им за обществото. На тях им пука, да има повече "годиники" раздадени.

4

Анонимен

преди 4 години

А кога ще се сезирате за "позитивната "кампания на ПИК-официоза на Борисов и Пеевски спрямо Борислав Игнатов ?

3

Анонимен

преди 4 години

Нямат капацитет да напишат такива закони. Държавата с тътрената от 10 години концепция за електронно правителство успешно се конкурира само със страните от Африка. Различните агенции имат несъвместими процедури, архитектура на сайтовете и набор от услуги. Дори да се регистрира човек в някой държавен сайт пак трябва да минава на живо през гише за да му дадат номер, което обезсмисля цялата работа. И тези хора сега ще ми дефинират какво е компютърно престъпление ? Мутра прогрес не прави.

2

Криси

преди 4 години

Това се постига лесно, когато компетентни професионалисти пишат законите, а не под натиск и диктовка на управляващите и техните "бизнесмени"!

1

Анонимен

преди 4 години

МИ КВО СПА 6Г ЦАЦА? ЩО НЕ ИЗРАБОТИ БАЗАТА, ДА ВНЕСЕШ НЕЩО ДОБРО ОТ ЗАПАДА? ВЪРВИТЕ ВСЕ СЛЕД ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И СЕ ОПРАВДАВАТЕ! ЩОТО СТЕ ЗАЕТИ С ТЕРАСИ, ХОТЕЛИ, КЪЩИ ЗА ГОСТИ И АПАРТАМЕНТИ...