8

икономист

преди 4 години

До ГерманияПрехласват се, защото пичът изглежда добре... Гроздето е кисело май! Аз също не харесвам Катрин Зита-Джоунс, щото ме е яд, че мога да я гледам само на снимка. Ех ква грозотия е само, сигурно е изпочупила всички огледала вкъщи.

7

Залезът на Холивуд

преди 4 години

Не подценявайте Брад Пит заради халтурата Троя. Интересно ако беше задал въпрос на истинския Ахил дали е бил убедителен в ролята му, оня какво щеше да отговори - сигурно щеше да го тресне с щита по главата. Но Брад Пит направи изключително открояваща се роля в Легенди за страстта заедно с великия Антъни Хопкинс. Много е сложно при днешните политкоректни диктатори в Холивуд, при цялата джендърска истерия и #MeeToo мания да заснемеш една честно разказана история.

6

АТАКИСТ

преди 4 години

"Той участва в рискована мисия, за да търси своя баща, чийто експеримент заплашва Слънчевата система." Да ви имам сценария, хамерикански кълвачи!Стигнахте дъното!

5

Джедай Мастър

преди 4 години

Е, той Клуни загина през първите 10 мин на филма, много ясно, че Алдо Апача е по-якия астронавт.

4

Krom

преди 4 години

До Анонимен 3 - зависи. От сюжета и режисьора зависи! Я вземи От Здрач до зори с Тарантино и Харви Кайтел? Играе си дори много добре.

3

Анонимен

преди 4 години

До ГерманияИ на мен.Дори е слаб актъор. Май само за бабите е сексимввол.

2

Анонимен

преди 4 години

Готини..свободни хора.

1

Германия

преди 4 години

Лично на мен Клуни никога не ми е допадал! Нито като актьор, нито като визия!Учудвала съм се когато видя как се прехвасват фенките му,даже и рекламите с него со т.ъ.п.и! Пит има далеч по-добри и впечатляващи роли!